+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.
Laad meer vacatures

Veiligheidsadviseur Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Kom bijdragen aan een veiligere wereld bij Dura Vermeer als veiligheidsadviseur! In deze rol speel je een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid op onze projecten in de industrie. Je wordt de drijvende kracht achter ons veiligheidsbeleid, identificeert risico's, en zorgt voor de implementatie van maatregelen. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, een fietsplan, bedrijfsfitness, flexibel werken, en meer om je groei en welzijn te ondersteunen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij plezier maken en bijdragen aan een veilige werkplek? Kom dan werken bij Dura Vermeer als veiligheidsadviseur! Als projectveiligheidskundige binnen Dura Vermeer Haven & Industrie in Rotterdam coördineer jij het veiligheidsbeleid en help je alle collega’s om hier verder invulling aan te geven.

Dit wordt jouw baan

Bij Dura Vermeer staat veiligheid op 1. Je draagt bij aan de missie ‘iedereen, elke dag, weer veilig en gezond naar huis’. Jij bent dagelijks aanwezig op onze projecten in de (petrochemische) industrie om deze missie waar te maken. De focus ligt op preventie: jij identificeert de risico’s van de werkzaamheden, je bepaalt de benodigde maatregelen en je zorgt ervoor dat deze genomen zijn voordat het werk start. Je werkt nauw samen met de projectteams om te zorgen dat er geen incidenten plaatsvinden. We vinden het belangrijk dat jij zelf de regie pakt binnen de projecten, je bent dus proactief, je wacht niet af en je doet het SAMEN met het projectteam. Werkzaamheden die hierbij horen zijn o.a.:

· Uitdragen van onze missie: veiligheid op #1, iedereen elke dag weer veilig en gezond naar huis.

· Implementeren en uitdragen van het veiligheidsbeleid Samen Veilig en het veiligheidscultuurprogramma Zien Handelen Leren .

· Ondersteuning van onze V&G-coördinatoren in zowel de voorbereidings- als uitvoeringsfase.

· Opstellen en actueel houden van verschillende project specifieke veiligheidsplannen.

· Coaching op de werkplek, van grondwerker tot uitvoerder en van tot werkvoorbereider tot projectleider, maar ook van onze onderaannemers.

· Opstellen van rapportages en goed contact onderhouden met onze opdrachtgevers.

Doet zich onverhoopt ergens een ongeval/incident voor? Dan pak jij de regie en zorg je voor een adequaat incidentonderzoek.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit jij op je plek

Wij hebben grote dromen en we verwachten dat jij die ook hebt. Dura Vermeer Divisie Infra wil het veiligste bouwbedrijf worden in de GWW-sector. Onze veiligheidsafdeling is een energieke en ambitieuze afdeling waar hard werken en plezier goed samengaan.

Je gaat werken op de projecten van Dura Vermeer Haven & Industrie, je standplaats is Rotterdam Botlek, centraal binnen het werkgebied van Dura Vermeer Haven & Industrie. Op de ene dag sta je op een project waar Dura Vermeer een grote fabriekshal bouwt. Op een volgende dag bezoek je een opslagterminal waar we een nieuwe tankput bouwen of een containerterminal waar we onderhoud plegen aan de transportroutes. Je voert werkplekinspecties uit, bespreekt met uitvoering en projectbegeleiding hoe werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden en organiseert samen met uitvoering toolboxmeetings.

Dit breng jij mee

Vanuit jouw natuurlijke enthousiasme en bevlogenheid weet jij jouw kennis en kunde op de gebieden van veiligheid en gezondheid over te brengen en anderen mee te nemen. Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht en schakelt snel. Het allerbelangrijkst? Je bent proactief, je houdt overzicht en je laat je niet leiden door de waan van de dag. Jij pakt de ruimte die nodig is om de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers te borgen.

Daarnaast vragen wij:

  • Enkele jaren ervaring met (grote) projecten in de industrie.
  • Een afgeronde vakgerichte hbo opleiding, bijvoorbeeld Integrale Veiligheidskunde.
  • Een MVK-opleiding of bereid dat te gaan volgen.
  • Oplossingsgericht.
  • Proactief en vasthoudend.

Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een mobiliteitsbudget of (elektrische) leaseauto.
  • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
  • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
  • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joost Verhoeff(j. via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.)

Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in