+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.
Laad meer vacatures

Senior Accountmanager (Verhuur Industrieel Materieel) Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Smart Talent

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van industriële equipment verhuur en verkoop als accountmanager, waarbij je zowel bestaande relaties beheert als nieuwe klanten werft. In een dynamisch team met een focus op duurzaamheid en veiligheid, krijg je de kans om bij te dragen aan het groeiende succes van de organisatie. Geniet van een uitgebreid secundair pakket, investeringen in je persoonlijke ontwikkeling, en de vrijheid om echt impact te maken. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die gepassioneerde accountmanager die zijn klanten altijd op nr.1 zet? Ben jij hongerig naar new business en bouw jij graag een langdurige relatie op met jouw klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor wie ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever is de meest veelzijdige allround speler op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel equipment. Zij helpen klanten bij al hun equipment management uitdagingen. Het bedrijf biedt totaaloplossingen voor dagelijks onderhoud, projecten en turnarounds in Olie & Gas, (Petro) Chemie, Energiecentrales en afvalverwerking en Scheep- en staalbouw. Onze opdrachtgever creëert enthousiaste klanten door enthousiaste medewerkers.

Daarnaast zijn ze als importeur van Fronius welding equipment in België en Nederland dé aanspreekpartner op het gebied van professionele lasapparatuur. Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland is onze opdrachtgever dé toonaangevende speler op de verhuurmarkt. Iedere dag worden ze beter op het gebied van; duurzaam ondernemen, veilig werken en digitalisering. Daarnaast zijn zij hard op weg het “groenste” verhuurbedrijf te zijn!

Je droombaan?

Als accountmanager en onderdeel van het sprankelende sales team in de industriële markt, ben je in deze functie verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van onze opdrachtgever in de regio Zuid Oost Nederland. Je beheert jouw eigen portfolio en naast het bezoeken van bestaande relaties, ligt jouw focus op het uitbreiden van de klantenportefeuille d.m.v. acquisitie. Aan jou de taak om de marktpositie van onze opdrachtgever verder uit te bouwen.

Je voelt je verbonden met je klanten en weet als geen ander wat er bij hen speelt en waar je ze mee van dienst kunt zijn. Samen sta je sterker! Dit betekent een uitstekende combinatie in de samenwerking tussen marketing & sales. Ook jouw binnendienst collega’s zullen je dagelijks bijstaan op het gebied van informatieverstrekking, offertes maken etc. Ze werken met een professioneel en hecht team waar humor wordt gewaardeerd.

Wat zijn de vereisten en waar ligt jouw talent?

POWER! Een ondernemende en enthousiaste persoonlijkheid met passie en drive! Jij wil verder meebouwen aan het succes van ons dynamische bedrijf. Jij kan je goed identificeren met onze kernwaarden: veiligheid, integriteit, vakmanschap, teamwork en klantgerichtheid.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding, bij voorkeur HBO werk en denkniveau;
  • Je hebt ruime ervaring in een salesfunctie (industrie);
  • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving Zuid Oost Limburg;
  • Ervaring met de gebruikelijke CRM- en ERP systemen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
  • Je bent empathisch, besluitvaardig, continu op zoek naar mogelijkheden en oplossingen, enthousiasmerend en competitief.

Meer informatie of direct solliciteren?

Neem voor meer info contact op met Hilde Renes, 06-40757486, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Kernwoorden: industrie, accountmanagement, relatiebeheer, new business, sales, verhuur, rental

Wat krijg je hiervoor terug?
  • Een marktconform salaris; tussen € 3000,-/ € 5000,-
  • Een mooi pakket aan secundaire voorwaarden;
  • Onze opdrachtgever investeert hard in onze medewerkers want hier vinden ze enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk! Ze faciliteren in opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Omdat je in een ondernemende organisatie terechtkomt die volop groeit en bloeit. Kan jij écht het verschil maken, want je krijgt de vrijheid om mee te bouwen aan ons succes! Ze zijn zuinig op de mensen en zorgen voor een optimale work/ life balans. Het uitgangspunt is dat een goede samenwerking begint met vertrouwen. Dus bij onze opdrachtgever krijg je naast vertrouwen veel vrijheid en autonomie. Zij sturen op output!



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is de meest veelzijdige allround speler op het gebied van verhuur en verkoop van industrieel equipment. Zij helpen klanten bij al hun equipment management uitdagingen. Het bedrijf biedt totaaloplossingen voor dagelijks onderhoud, projecten en turnarounds in Olie & Gas, (Petro) Chemie, Energiecentrales en afvalverwerking en Scheep- en staalbouw. Onze opdrachtgever creëert enthousiaste klanten door enthousiaste medewerkers.Daarnaast zijn ze als importeur van Fronius welding equipment in België en Nederland dé aanspreekpartner op het gebied van professionele lasapparatuur. Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland is onze opdrachtgever dé toonaangevende speler op de verhuurmarkt. Iedere dag worden ze beter op het gebied van; duurzaam ondernemen, veilig werken en digitalisering. Daarnaast zijn zij hard op weg het "groenste" verhuurbedrijf te zijn!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in