+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Maasdam.
Laad meer vacatures

Accountspecialist Maasdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Randstad Nederland

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.550 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR als accountspecialist bij een toonaangevende organisatie. In deze rol ben je de spil tussen flexwerkers, klant en het bedrijf, waarbij geen dag hetzelfde is. Je krijgt de kans om te schakelen tussen diverse rollen, van selecteur tot adviseur, en speelt een cruciale rol in personeelsplanning en advisering. Geniet van een unieke werkomgeving, samenwerking met ervaren collega's, en een ruim maandelijks benefit budget voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Een brede rol in de HR waarin je de belangen behartigd van verschillende partijen; flexwerker, klant en Randstad. Dat is de rol van accountspecialist bij FrieslandCampina. Dichterbij de klant kan je niet zitten! 


Wat ga je doen? 

In deze rol van accountspecialist wissel je de hele dag van pet en rol. Zo ben je selecteur, adviseur, werkgever. Lekker dynamisch en geen dag hetzelfde. Dit maakt het onwijs uitdagend maar hierdoor lopen ook veel processen door elkaar en hier moet je tegen kunnen en scherp op zijn. 


Waar kom je te werken?

Je komt inhouse te werken bij onze klant FrieslandCampina. In deze functie werk je samen met ervaren collega Mariska. Je werkt bij de klant zelf en jullie hebben je eigen kantoor. Vanachter je bureau krijg je lang niet al je werk gedaan dus je maakt regelmatig een rondje over de werkvloer. Dan spreek je de flexwerkers, teamleiders en managers om zo goed op de hoogte te zijn van wat er speelt binnen FrieslandCampina. 


Waar bestaat je werk uit? 

Je dag begint met een kop koffie en samen met jouw collega spreek je de dag door. Vervolgens open je de mailbox en beantwoord je de eerste berichten. Al snel word je gebeld door een teamleider of manager met wat vragen. De flexwerkers bij FrieslandCampina werken er vaak al best lang en met veel plezier. Bij jou komen ze voor vragen over planning, verlof, ontwikkelingen en zelfs persoonlijke kwesties. Je bent betrokken en vindt het leuk om de flexwerkers door en door te kennen en te helpen. Naast binding en begeleiding ben je ook verantwoordelijk voor de personeelsplanning, best een flinke klus. Het contact wat je hebt met de klanten is warm; echt een partnership. Jij neemt de klant mee op strategisch vlak met duurzame personeelsinzet, doorstroom en opleidingsmogelijkheden en hebt een adviseursrol. Jij bent immers de expert op het gebied van HR. Daarnaast weet je verwachtingen goed te managen en ben je eerlijk tegen je contactpersoon als iets niet kan en weet je tevens ook wat dan wel mogelijk is. 

Wat onwijs leuk is dat je gelijk resultaat van je werk ziet; zowel bij de klant als bij de flexwerker.


Wat bieden wij jou bij start?

Een onwijs leuke baan bij de grootste HR dienstverlener ter wereld. Een baan met een commercieel karakter én een menselijk  aspect. Werken bij Randstad betekent een baan waarin persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staat. In een notendop mag je de volgende voorwaarden verwachten: 

  • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland

  • goede mobiliteitsregeling en laptop

  • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan

  • een functie met een bruto maandsalaris tussen € 2.550,- en € 3.000,- (afhankelijk van je werkervaring)

  • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

  • choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)

  • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor o.a. een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding.

Over jou
  • jij bent in het bezit van hbo werk- en denkniveau;

  • jij staat met beide benen op de grond; bent proactief en durft kritisch te zijn;

  • een recht-door-zee cultuur past goed bij jou, je zegt wat je denkt en communiceert helder;

  • flexibel: je schakelt snel tussen verschillende rollen en kunt goed omgaan met wisselende werkdruk;

  • je bent een kei in plannen, organiseren en prioriteren van je eigen agenda; 

  • gedreven om altijd voor het beste resultaat te gaan; voor de klant, de flexwerker én Randstad.

word onze nieuwe accountspecialist

Verdiep jij als interne business partner de relatie tussen Randstad en de klant? Neem voor meer info contact op met onze Talent Acquisition Specialist Charlotte de Mol via 06-10079044  of charlotte.de.mol@randstadgroep. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie. 

  • Succesvolle sollicitatie

    Fijn, de eerste stap is gezet! Je hebt je sollicitatie afgerond en deze is bij ons binnen gekomen. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met jou op per mail of telefoon. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De talent acquisition specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Daarnaast zijn wij benieuwd naar wie jij bent en naar wat jouw talenten zijn. Dit gesprek kan zowel op kantoor als online plaatsvinden.  

  • Op tweede gesprek

    Het tweede gesprek is in ieder geval met jouw toekomstige manager. Zo krijg je nog meer beeld en gevoel bij jouw werkplek. Vaak zit hier nog een tweede persoon bij en die persoon is afhankelijk van de vacature en afdeling. Soms is dit met een andere manager, een collega uit het team of een andere talent acquisition specialist. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen samen echt kijken welke plek het beste bij jou past!

  • Welkom in het team

    Yes, je bent aangenomen! Wij zorgen voor een passend aanbod, jij hoeft alleen maar digitaal te tekenen. Welkom in het team en bij Randstad ;-). Met een mooi onboardingsprogramma voel jij je direct thuis bij ons bedrijf en helpen wij je verder in de start van je baan. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in