+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Desk account manager Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever Argenta streeft het naar het opbouwen van duurzame relaties en het bieden van uitstekende ondersteuning aan de met hen samenwerkende adviseurs en centrale organisaties die de "Argenta Hypotheek" in hun assortiment hebben. Yacht is momenteel exclusief op zoek naar een gedreven Desk Accountmanager die het Team Commercie & Communicatie zal versterken.



Gevraagd

Als Desk Accountmanager ben je samen met de collega’s in het team dagelijks in contact met medewerkers van serviceproviders, hypotheekketens en de met hen samenwerkende hypotheekadviseurs.

Je bent het aanspreekpunt en sparringpartner voor alle zaken rond de Argenta Hypotheek. Dit varieert van vragen over het acceptatiebeleid, de voorwaarden en het proces om aanvragen van klanten snel en juist te behandelen. Daarmee heb je voor de organisatie ook een signaalfunctie en doe je actief voorstellen voor verbeteringen inzake de voorwaarden, het acceptatiebeleid en het hypotheekproces. Je werkt daarbij nauw samen met de collega’s van het Team Wonen.

Het Team Commercie & Communicatie onderhoudt de contacten met de onafhankelijke distributiepartijen. Dit zijn serviceproviders, hypotheekketens en de daarbij aangesloten hypotheekadviseurs. Zij adviseren en bemiddelen onder andere de Argenta Hypotheek. Verder is het team verantwoordelijk voor de content en communicatie naar hun distributiepartijen en het mede vormgeven en uitvoeren van campagnes.

Naast je rol als aanspreekpunt voor de Argenta Hypotheek, wordt jouw kennis en inzet bij bedrijfsbrede projecten gevraagd. Dit kan variëren van het adviseren over verbeteringen in onze processen tot het bijdragen aan strategische initiatieven die het succes van de organisatie bevorderen.

Kortom, als Desk Accountmanager bij Argenta speel je een cruciale rol in het succes van het bedrijf door niet alleen sterke relaties te onderhouden, maar ook proactief bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van hun klanten en de organisatie. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in