+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Inside Sales Representative (Petrochemie) Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Fabory

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Fabory

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.700 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van petrochemie als onze Inside Sales Representative en speel een centrale rol in het order-to-cash proces. Werk samen met een gezellig en gedreven team, en krijg de kans je commerciële en analytische vaardigheden verder te ontwikkelen. Geniet van een uitgebreid inwerktraject, een marktconform salaris met bonusregeling, een uitstekende pensioenregeling en een reiskostenvergoeding. Ontdek jouw groeipotentieel binnen onze ambitieuze organisatie. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Jij bent straks die zelfstandige en gedreven Inside Sales Representative die niet bang is om de verantwoordelijk voor het gehele order-to-cash proces voor de Petrochemische klanten op zich te nemen. Diegene die vanuit een klantperspectief interne afdelingen en accountmanagers bedient met proceskennis en activiteiten. 

Jij zult daarbij een cruciale rol spelen bij het behalen van Sales targets door het promoten van onze  petrochemische producten en het verzekeren van een hoge klanttevredenheid door jouw communicatie, service en samenwerking met het de (Key) Account Managers.

We zien dat je goed past in het gezellige en gedreven team in Sittard waar jij ook je eigen kijk op commerciële, analytische en logistieke zaken samen met de anderen naar voren weet te brengen. Jij gaat straks aankloppen om na deze functie door te groeien binnen deze mooie sales organisatie

Als jou dit wat lijkt, dan is dit het werk dat jij zoekt en ben jij straks de interne klantexpert voor enkele petrochemische (key) accounts. 


Wat bieden wij jou?

Voordat wij gaan aangeven wat we allemaal zoeken in de ideale nieuwe collega willen we je graag eerst even laten weten wat wij jou te bieden hebben:

⢠Een gezellig team met locaties in Sittard, Mijdrecht en Tilburg  binnen een groeiende organisatie met ambities.

⢠Een uitgebreid inwerktraject waarbij je alle ins en outs te weten komt, bestaande uit trainingen en meeloopdagen. 

⢠Kansen om je te ontwikkelen in een professionele omgeving waarin je de kans krijgt te werken met toonaangevende klanten in de markt.

⢠Een marktconform salaris â¬2800 en â¬3700 bruto per maand (afhankelijk van je kennis en ervaring)  en een aantrekkelijke bonus.

⢠Een uitstekende pensioenregeling.

⢠Een reiskostenvergoeding.


Wat zoeken wij?

Jij bent iemand die van dynamiek houdt en snel schakelt tussen klant, accountmanager en de interne organisatie! Uitdagende afspraken en signalen tussen klant en Fabory weet jij direct te vertalen naar veranderingen in behoeften. Het werken onder tijdsdruk, het stellen van doelen en prioriteiten terwijl je wel het overzicht weet te bewaren, geven je energie zodat onze klanten super tevreden zijn.

Verder is het goed als je:

⢠Een afgeronde opleiding op MBO niveau

⢠Ervaring in een B2B omgeving hebt en graag in een salesomgeving werkt.

⢠Ervaring met CRM en MS Office pakket (MS Excel)

⢠Affiniteit of sterke interesse in (petrochemische) techniek hebt.

⢠Je hebt al projectervaring en bent analytisch van aard.

⢠Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.


Laten we elkaar ontmoeten!

Ben jij de persoon die we zoeken? Ben je klaar om Fabory te versterken en het verschil te maken voor jezelf, ons team en onze klanten? We kijken uit naar je sollicitatie.

  • Solliciteer via de knop "Apply now". Reacties worden behandeld volgens ons recruitment proces.
  • Iedereen is anders en die verschillen helpen ons om een nog betere werkgever en partner te worden. Daarom willen we weten wie je werkelijk bent en gaan we graag in gesprek
Equal Opportunity Workplace

Fabory is een Equal Opportunity Workplace. Alle gekwalificeerde kandidaten zullen dezelfde kansen krijgen voor de vacature zonder rekening te houden met ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationale afkomst of handicap.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in