+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Inside Sales Rep | F*ck average, be legendary! | 2.400 - 2.700 br p/mnd excl. bonus Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Brighter Legends

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.700 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Vacature: Inside Sales Representative
Krijg jij energie van klantcontact en ga jij proactief te werk om samen met de klant de beste oplossing samen te stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze ambities te realiseren zijn we op zoek naar een enthousiaste Inside Sales Representative. Hou jij van vrijheid en ruimte om ook zelf ideeën en initiatieven op te pakken? En wil je jouw commerciële vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

Hi, wij zijn Brighter Legends!
Wij zijn op missie om maakbedrijven te helpen groeien door hun mensen te laten groeien! Dit doen we door onze academy als groeimotor voor hun bedrijf in te richten. Op deze manier kunnen onze klanten de ontwikkeling van hun mensen stimuleren én blijft de interne kennis behouden. Wij maken dit ook voor de gewone mkb'er laagdrempelig & betaalbaar. Als jij barst van de energie en communicatief sterk bent, dan willen we jou graag spreken!

Wat doen wij?
We zijn dé online opleider voor de maakindustrie. Het is onze ambitie om het menselijk kapitaal te laten groeien op inhoud en hen beter te laten aansluiten op de veranderingen om hen heen. Wij ontwikkelen opleidingen voor de technische sector, geven didactisch advies en maken maatwerk trainingen voor klanten. We helpen klanten om hun academy te lanceren, te implementeren én succesvol te maken met onze unieke aanpak. In dit proces nemen we barrières weg waardoor onze klanten groeien naar een lerende organisatie! Wil je meer weten? Bekijk dan bijvoorbeeld onze klantverhalen.

De cultuur waar je in komt: onze cultuur is open, we houden van humor, en zijn transparant naar elkaar en onze klanten en partners. We zijn ambitieus, en met onze “work hard play hard” mentaliteit krijgen wij dingen écht gedaan. Dat wat we doen, doen we goed. Ons teammotto is niet voor niets:
F*ck average, be legendary!”
Maar er is ook genoeg tijd voor het uitproberen van nieuwe dingen en het vieren van mijlpalen. Dat vinden wij minstens zo belangrijk! We hebben nog veel grote plannen en om die te realiseren zijn we op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Jij krijg energie van contact met mensen en hebt ca. 0-2 jaar werkervaring in een commerciële rol of commerciële bijbaan. Je bent niet bang om de telefoon op te pakken, vragen te stellen en de behoeften te identificeren. Je ontwikkelt een goed inzicht in de pijnpunten en klantbehoefte en weet welke oplossingen daarop aansluiten. Naast het genereren van leads krijg je ook de vrijheid om succesvol te worden in het verwelkomen van nieuwe klanten. Daarnaast vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan onze branding. Je beschikt minimaal over MBO niveau 4 werk- en denkniveau en je weet jouw mening en visie goed over te brengen.

Wat bieden we jou?
Je komt te werken bij deleukste startup van Brabant. Je werkplek is op het Innovatiekwartier in 's-Hertogenbosch waar een datahotspot van Nederland in ontwikkeling is. Zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheid voor je resultaat is bij ons belangrijk. We stomen jou klaar voor je job door een goede begeleiding. En minstens zo belangrijk vinden wij de fun! Een mooi salarispakket, pensioen en goede arbeidsvoorwaarden maakt het helemaal af. Salarisindicatie tussen de €2.200 - €2.700 bruto per maand op basis van 40 uur per week exclusief bonus, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Gevraagd

Wat ga je doen?
Jij bent als Inside Sales Rep de schakel tussen ons en (potentiële) klanten. Je krijgt de kans om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving, waar geen enkele dag hetzelfde is. Dus vind jij afwisseling leuk? Dan past deze rol je als gegoten.
• Je primaire taak is het genereren van gekwalificeerde leads en je bent nauw betrokken bij de verkooptrajecten die eruit voortkomen;
• Je komt op een enthousiaste manier in contact met potentiële klanten, je bespreekt de doelen en ondersteunt ze in het behalen van deze doelen;
• Je houdt je bezig met het plannen en opvolgen van de gemaakte afspraken en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling;
• Je helpt Sales met het maken van offertes en afspraken voor te bereiden;
• Je bent ook nauw betrokken bij de onboarding van nieuwe klanten. Winnen doen we immers samen!

Aanbod

We zijn een modern bedrijf met een jong en dynamisch team. Hybride werken is uiteraard mogelijk, en ook zaken als een telefoon, laptop en thuiswerk- en reiskostenvergoeding zijn onderdeel van jouw pakket. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en je werkt actief samen met je collega's en onze (kennis)partners. En bovenal: onze klanten. Trek jij ons mee met je talent? Dan groei je snel door!

Do you want to become a legend?
We zijn inmiddels twee jaar van start en hebben nog veel grote plannen! We willen dat je plezier hebt in je werk, bijdraagt aan onze groei en de successen deelt met ons team, klanten en partners! Ben jij net zo enthousiast als wij en durf jij de uitdaging aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je vragen of wil je gewoon even iets meer weten? Neem dan even contact via 06-57302649. Wij kijken ernaar uit om kennis met je te maken!

Uren

40 uur
Parttime is ook mogelijk

Salaris

€ 2.400 - € 2.700 p/m
Excl. bonusregeling
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in