+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Inside Sales Representative - KAM Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Fabory

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Inside Sales bij een vooraanstaande organisatie die zich inzet voor sterke en duurzame klantrelaties. Als Inside Sales Representative speel je een cruciale rol in het order-to-cash proces voor industriële key-accounts. Werk in een gezellig en gedreven team, geniet van een uitgebreid inwerktraject, en grijp de kans om je te ontwikkelen in een professionele omgeving. Dit is jouw kans om door te groeien in de sales binnen een groeiende organisatie. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen?

Jij bent straks die zelfstandige en gedreven Inside Sales Representative die niet bang is de verantwoordelijkheid voor het gehele order-to-cash proces voor enkele van onze klanten op zich te nemen. Diegene die vanuit een klantperspectief interne afdelingen en key accountmanagers bedient met proceskennis en activiteiten. 

We zien dat je goed past in het gezellige en gedreven team in Tilburg waar jij ook je eigen kijk op commerciële-, analytische- en logistieke zaken samen met de anderen naar voren weet te brengen. Jij gaat straks aankloppen om na deze functie door te groeien binnen deze mooie sales organisatie

Als jou dit wat lijkt, dan is dit het werk dat jij zoekt en ben jij straks de interne klantexpert voor enkele industriële key-accounts! 


Wat bieden we jou?

Voordat wij gaan aangeven wat we allemaal zoeken in de ideale nieuwe collega, willen we je graag eerst even laten weten wat wij jou te bieden hebben:

⢠Een gezellig team in Tilburg binnen een groeiende organisatie met ambities.

⢠Een uitgebreid inwerktraject waarbij je alle ins en outs te weten komt. Dit inwerktraject zal onder andere bestaan uit trainingen en meeloopdagen. 

⢠Kansen om je te ontwikkelen in een professionele omgeving waarin je de kans krijgt te werken met toonaangevende klanten in de markt.

⢠Een marktconform salaris tussen de â¬2800 en â¬3500 bruto per maand (afhankelijk van je ervaring)  en een aantrekkelijke bonus.

⢠Een uitstekende pensioenregeling.

⢠Een reiskostenvergoeding.


Wat zoeken wij?

Jij bent iemand die van dynamiek houdt en goed kan schakelen tussen klant, Key accountmanager en de interne organisatie. Uitdagende afspraken en signalen tussen de klant en Fabory weet jij direct te vertalen naar veranderingen in behoeften. Het werken onder tijdsdruk en het stellen van prioriteiten terwijl je wel het overzicht weet te bewaren, geven jou energie wat ervoor zorgt dat onze klanten super tevreden zijn.

Verder is het goed als je:

⢠Een afgeronde opleiding op HBO niveau hebt of aantoonbaar gelijkwaardig werk en denkniveau bezit.

⢠Ervaring in een B2B (Key) accountmanagement omgeving hebt.

⢠Enige affiniteit of interesse in techniek, maar vooral in sales bezit.

⢠Je hebt al wat project ervaring en bent analytisch van aard.

⢠Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels.


Wie is Fabory?

Bij Fabory vormen bevestigingsmiddelen de kern van alles wat we doen. Ze zijn essentieel om de wereld draaiende te houden, bevestigingsmiddelen vind je overal. Denk aan bruggen en machines, de stoel waar je op zit of de computer die je gebruikt. Sinds 1947 zijn wij experts in het leveren van hoge kwaliteit bevestigingsmaterialen, aanverwante producten en oplossingen voor professionals, van kleine bedrijven tot multinationals.
We zetten ons in voor sterke en duurzame relaties met onze klanten en leveranciers en zijn dé partner voor iedereen die efficiënte en veilige operaties uitvoert.

We observeren en luisteren om te begrijpen hoe dingen werken of falen. Teamwork is de basis van ons bedrijf. Elk teamlid speelt een belangrijke rol en elke dag werken we samen om een uitstekende service te bieden aan onze klanten. We zien talent graag gedijen en bieden je veel kansen om te leren en je carrière op te bouwen.

Ben jij klaar om je toekomst bij Fabory vast te leggen?


Equal Opportunity Workplace

Fabory is een Equal Opportunity Workplace. Alle gekwalificeerde kandidaten zullen dezelfde kansen krijgen voor de vacature zonder rekening te houden met ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationale afkomst of handicap.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in