+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Accountmanager buitendienst Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Bonusregeling, Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Als accountmanager bij een toonaangevende organisatie in de leasingsector, krijg je de unieke kans om volledig onafhankelijk en klantgericht te werken, zonder beperkingen door specifieke merken of diensten. Je bent de schakel tussen commercie en service op maat, met de vrijheid om echt maatwerk te leveren. Dit biedt je de mogelijkheid om op een flexibele en innovatieve manier te werken, altijd met de beste oplossing voor de klant voor ogen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Heb jij de gunfactor nog ouderwets aan je kont hangen? Als accountmanager sla je bij deze opdrachtgever de brug tussen een commerciële blik en service op maat van de bovenste plank. Vanaf dag 1 ga je onderdeel uitmaken van een toonaangevende organisatie in de leasingsector, die zich onderscheidt door haar volledige onafhankelijkheid en klantgerichte aanpak. In je rol krijg je hier de vrijheid om echt maatwerk te leveren, zonder gebonden te zijn aan specifieke merken of diensten. Dit stelt je in staat om op een flexibele en innovatieve manier te werken, altijd met de beste oplossing voor de klant voor ogen. Ongeacht of het nu gaat om het adviseren over mobiliteitsoplossingen of het leiden van grote tenders. Bij deze club ga jij elke dag voor het hoogste podium.


Waar kom jij te werken?

Wanneer je binnenstapt bij deze organisatie in Tilburg voel je meteen: dit is geen doorsnee bedrijf. We hebben het hier over dé specialist in leasing, waar onafhankelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Vergeet strakke kaders of beperkingen door specifieke merken of diensten. Hier draait het om jouw vrijheid om klanten écht te helpen met oplossingen die passen. In een hip en ruim kantoorpand in Tilburg kom je terecht in een team van zo'n 14 gedreven professionals die alle ins en outs van de leasingwereld kennen en begrijpen. Met een mix van snel schakelen, flexibiliteit en een stevige dosis Tilburgse gezelligheid, maken zij hier elke dag het verschil voor een grote portefeuille klanten.


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jouw dagen draaien om het vertalen van de behoefte van de klant. Een vertaling naar advies over trends in leasing en mobiliteit en een vertaling naar concrete actieplannen. Kijkend naar een concreet takenpakket ga je druk zijn met: 

het begeleiden van grote tenders en het omzetten van leads naar succesvolle dealsde ontwikkeling en uitvoering van doordachte account- en acquisitieplannenhet benutten van verschillende netwerken om nieuwe klanten te werven en relaties op te bouwenhet op maat adviseren van de (potentiële) klant. Alles om men binnen te halen of te houdenHerken jij jezelf hierin?
hbo werk- en denkniveau3 jaar werkervaring binnen een commerciële B2B functie, liefst binnen de automotive/leasebranche40 uur per week beschikbaarwonend op woon-werk afstand van Tilburgsociaal, doelgericht, commercieel en nooit uitgeleerdWat krijg je ervoor terug?

Het nodige. Kijk maar: 

een salaris van €3.500 tot €5.500 bruto per maand (o.b.v. ervaring)een auto, laptop en telefoon van de zaakeen bonusregeling de mogelijkheid om gratis te sporteneen collectieve pensioenregeling25 vakantiedagendiverse trainingen en workshops om jezelf te blijven ontwikkelen

En, ben je verkocht? Solliciteer direct via de sollicitatieknop of mail mij via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor vragen over deze vacature kun je mij ook telefonisch bereiken op 013 580 27 20. Spreek ik je snel? 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in