+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Botlek Rotterdam.
Laad meer vacatures

Planner Container Transport binnenland Botlek Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FAIR Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de Rotterdamse haven is het altijd druk en dat is precies waar jij van houdt. Als Planner Container Transport zorg je dat alles op rolletjes loopt. Je plant transporten en houdt het overzicht in het Transport Management Systeem. Je werkt vooruit en lost problemen snel op. Je kent de wetten en regels en denkt mee over hoe we nog beter kunnen werken. Samen met een team van leuke collega’s maak je elke dag een succes. Plus, je krijgt een goed salaris, pensioenopbouw, en zelfs korting op de sportschool. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Alles loopt op rolletjes. Letterlijk en figuurlijk. Vrachtwagens rijden af en aan om containers van de terminal naar het binnenland te vervoeren. De zeeschepen die ze brachten, zijn alweer onderweg naar een volgende bestemming en ook deze containers worden snel elders verwacht. Niets blijft lang hetzelfde in de Rotterdamse haven. Behalve dan de hectiek. Als Planner Container Transport word je hier niet zenuwachtig van. Sterker nog, jij bent op je best als er een beetje druk op staat. Je plant chauffeurs en charters in op binnenlandse transportopdrachten en legt alles netjes vast in het Transport Management Systeem zodat klanten, leveranciers en collega’s altijd de juist informatie hebben. Je bent nu al bezig met het inplannen van ritten met containers die nog niet eens in Rotterdam zijn. Voortuitplannen heet dat. Maar mocht er vandaag iets ‘van rechts’ komen, dan ben je flexibel genoeg om het op te lossen. Naast de planning denk je mee over het maximaal benutten van ladingstromingen, ritten en tariefstellingen. Niemand hoeft jou bovendien iets te vertellen over wet- en regelgeving. En zo zet jij een stukje haven naar je eigen hand. Het team Container Transport heeft iemand nodig die van aanpakken weet. Maar we zoeken ook een fijne collega. Iemand die de werkdag leuker maakt en op wie we kunnen bouwen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt ervaring met plannen van zeecontainers;
  • Je hebt kennis van CAO beroepsgoederenvervoer en andere wet- en regelgeving inzake wegtransport;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, de Duitse taal is een mooie bijkomstigheid;
  • Je bent consistent;
  • Je bent communicatief vaardig en haalt plezier uit het werken in teamverband.

Wat bieden wij jou?
Van tof werk en leuke collega’s alleen kun je niet eten. Je krijgt van ons ook een goed salaris dat past bij je ervaring en je functie. Zoals gezegd werken we hard, maar daar word je ook voor beloond. Daarnaast gaan we er ook voor zorgen dat je van je pensioenopbouw, vakantiedagen en reiskostenvergoeding blij wordt. Verder kun je met korting naar een sportschool in de buurt en zorgen we voor vers fruit op kantoor.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in