+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Planner Hospitality Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-team Nederland

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-team Nederland

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.318 - € 2.788 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van eventplanning als planner bij Tempo-Team Hospitality, waar je flexwerkers koppelt aan diverse opdrachtgevers door heel Nederland. Je werkt in een dynamisch team, met een biertap en barista koffiemachine binnen handbereik. Geniet van een baan met veel vrijheid, een arbo-verantwoorde thuiswerkplek, een uitgebreid opleidingsaanbod, een aantrekkelijke aandelenregeling, en een royaal aantal vakantiedagen. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving

Hé jij! Jij gaat aan de slag als planner bij Tempo-Team Hospitality! Wij bemiddelen diverse flexwerkers voor events en talloze opdrachtgevers in heel het land. Klinkt dit interessant? Dat dacht ik al. Lees snel verder!


Wat ga je doen

Jouw hoofddoel op een dag is het plannen hospitality krachten voor onze toffe opdrachtgevers. Je ontvangt de diensten via een online tool waarin onze medewerkers ook hun beschikbaarheid hebben ingevuld. Je plant en bevestigd de diensten en laat de opdrachtgevers weten wie ze mogen verwachten. Je brieft de medewerkers en zorgt ervoor dat ze goed voorbereid aan het werk kunnen. Ook doen zich met regelmaat uitdagingen voor in de planning. Bijvoorbeeld wanneer je om 17.00 uur toch nog even gebeld wordt voor vijf extra medewerkers voor de volgende ochtend. Een lekkere uitdaging dus!


Waar ga je werken

Je moet niet gek opkijken als je een biertap en barista koffiemachine ziet staan. Daarnaast kom je te werken met een jong dynamisch team.

Je werkt op dinsdag de ene week in Rotterdam en de andere week in Breda. De andere dagen kun je zelf bepalen waar je werkt. Is het voor jou prettig om thuis te werken, dan is dit voor maximaal twee dagen per week mogelijk. 

Je manager is Margot, zij vindt het vooral belangrijk dat je goed op je plek zit en wil je graag helpen om jezelf te ontwikkelen. Er zijn dus genoeg doorgroeimogelijkheden in dit gezellige team! 


Wat bieden we jou

Mensen bij Tempo-Team presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website. Kort samengevat:

  • Het bruto maandinkomen ligt tussen de €2318 en €2788 euro. Dit is exclusief 8,5% vakantiegeld en 3,8% benefit budget. Wattuh? Is een extraatje, dit leggen we je nog uit.

  • Een baan met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en werkplezier. En dan hebben we het nog niet eens over jouw team gehad.

  • €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek;

  • Een opleidingsaanbod waarin je kunt zwemmen zo groot;

  • Een interessante aandelenregeling;

  • 25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen. Hup, pak je koffers maar!

  • Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

Wie ben jij

Je past goed binnen dit team wanneer je graag volgens een vaststaand systeem werkt. Je vindt het fijn om dingen echt af te maken. Je bent individueel aan het werk, maar er is zeker ruimte om samen te overleggen. Je hebt immers met elkaar één team, één taak. Ook is er nauw contact met je leidinggevende.

Verder:

  • Vind je het leuk om zelfstandig en oplossingsgericht te werken

  • Heb je HBO werk- en denkniveau

  • Of je nou al gewerkt hebt als planner of niet, jij weet dat plannen jouw ding is en hebt daar voorbeelden bij (bijvoorbeeld die to-do list die jij iedere dag gebruikt)

  • Ben je gedreven en enthousiast

Wil je solliciteren op deze droombaan?

Heb je vragen over de procedure of wil je meteen solliciteren? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist, Charlotte de Mol, via 06-10079044 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

  • Succesvolle sollicitatie

    Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

  • Op gesprek

    De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

  • Op tweede gesprek

    En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

  • Welkom in het team

    En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in