+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boxtel.

3D-CAD Tekenaar WTB Boxtel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voltys Recruitment & Executive Search

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving 3D-CAD Tekenaar WTB

Wil jij als Tekenaar werken aan verschillende projecten? Wil jij graag onderdeel worden van een dynamisch team, waarin goede communicatie voorop staat? Als Tekenaar bij Legrand in Boxtel ga jij de ontworpen railkokersystemen volledig uittekenen.

Ook ga jij 3-D modellen opzetten, waarin gebouw en installaties omgezet kunnen worden in een technische tekening. Jij gaat samenwerken met 15 collega’s, waarvan 2 engineers en 1 tekenaar. De systemen worden tot op de millimeter nauwkeurig ontworpen. De kennis en ervaring die hierbij komt kijken, is dus erg specifiek. Wij gaan jou hierin opleiden en begeleiden.

BELANGRIJKSTE TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Het opdoen en inzetten van kennis van onze railkokersystemen. Het opzetten van een 3D-model in SolidWorks / Inventor. Het extraheren van relevante objecten uit een BIM-model naar een eigen 3D-model. Dit met behulp van Revit/Navisworks. Het vertalen van de inmeting, die door de Engineer op locatie wordt gedaan, naar een 3Dmodel. Indien noodzakelijk assisteren met inmeten op de projectlocatie. Het maken van tekeningen ten behoeve van ontwerp en uitvoering. Opstellen van stuklijsten ten behoeve van materiaalbestellingen.


JOUW PROFIEL

MBO/ HBO Werktuigbouwkunde of een andere relevante technische opleiding. Kennis en ervaring met 3D-CAD (SolidWorks / Inventor of gelijkwaardig) en het maken van uitvoeringstekeningen. Interesse om zich te verdiepen in BIM, Revit en Navisworks; reeds opgedane kennis en ervaring hierin is een pré.

Ervaring met en/of interesse hebben in projectmatig werken. Accuraat en gestructureerd kunnen werken. Flexibel en een goede teamspeler. In staat om zelfstandig te werken. Pragmatisch met een leergierige instelling. Goede contactuele eigenschappen. Werkt resultaatgericht en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.


Bedrijfsprofiel
Legrand Nederland is wereldwijd specialist in elektrotechnische en digitale infrastructuur in een gebouw. Legrand richt zich in Nederland met de A-merken Legrand en BTicino op de woning- en utiliteitsbouw, machine- en paneelbouw en industrie. Zowel voor energiedistributie, communicatienetwerken als gebouwautomatisering. Alle systemen zijn optimaal op elkaar afgestemd en daardoor eenvoudig, veilig en snel te monteren. Legrand Nederland streeft een leidende positie na als totaalleverancier binnen de elektrotechnische en digitale markt.

Arbeidsvoorwaarden
Collega’s met ieder hun expertise; dit zorgt voor een dynamisch team en goede begeleiding. Fulltime dienstverband. 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis. Salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Reiskostenvergoeding. Een pensioenregeling bij Pensioenfonds Metalektro. Mogelijkheid tot het vormgeven van jouw persoonlijke ontwikkeling middels studie/ cursus/ training.

Enthousiast geraakt?

Voor vragen is Niels Uljee telefonisch en via WhatsApp (+31 623119090) bereikbaar om deze te beantwoorden.

Je kunt ook direct solliciteren door op de Button drukken

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in