+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hapert.

CAD Tekenaar Hapert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Good Company

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Good Company

Gevraagd

  • 28 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Dit bedrijf, een grote speler in meubels en decoratie, zoekt een CAD-tekenaar. Je gaat aan de slag met het tekenen van nieuwe producten en houdt bestaande modellen up-to-date. Je werkt zowel op kantoor als in de showroom. Je komt in een team waar iedereen samenwerkt aan topkwaliteit. Er zijn leuke extra s zoals een premievrij pensioen, verse lunch op kantoor, en personeelskorting op producten. Een kans om in een creatieve omgeving te werken! Wil je meer weten? Lees verder voor het complete beeld!
 

Volledige vacaturetekst

Leer de organisatie kennen

Dit bedrijf heeft diverse merken op het gebied van meubels en decoratie, waarmee ze zowel nationaal als internationaal een stevige marktpositie hebben verworven. Als vooraanstaande fabrikant en leverancier werken ze samen met verschillende groothandels, meubelwinkels, inkoopcombinaties en grootwinkelbedrijven. Ze hebben ook speciale merkloze producten die wereldwijd door meubelretailers worden verkocht.

Over de functie

Elk half jaar organiseert dit bedrijf een show voor het presenteren van nieuwe samples van o.a. houten meubels. Als CAD-tekenaar ben jij voor, tijdens en na deze dynamische periode verantwoordelijk voor het tekenen van de productie- en/of sample tekeningen. Aan de hand van de samples en/of schetsen van de ontwerpers adviseer je over de technische constructies en details – in samenspraak met het technische team. Tijdens dit project voer je je werkzaamheden zowel op kantoor uit als in de showroom waar alle samples binnen handbereik zijn.

Daarnaast ben je als CAD-tekenaar verantwoordelijk voor het up-to-date houden van bestaande modellen in het CAD-systeem. Jij zorgt ervoor dat deze informatie accuraat is en gedeeld wordt met verschillende afdelingen die hiermee werken. Als CAD-tekenaar word je onderdeel van de afdeling R&D en zal je voor je werkzaamheden overleg voeren met de kantoren van dit bedrijf in zowel het binnen- als buitenland.

Jouw kwaliteiten

Naast het technisch kunnen uitvoeren van de werkzaamheden, is een affiniteit met de verschillende productgroepen (o.a. houten meubelen, banken en stoelen) een pluspunt. Je bent enthousiast om een nieuwe uitdaging aan te gaan, neemt proactief werkzaamheden op en draagt regelmatig nieuwe ideeën aan.

Jij:

  • bent 28 - 40 uur per week beschikbaar;
  • hebt een afgeronde mbo-opleiding en enkele jaren werkervaring op bijvoorbeeld een afdeling R&D of als Technisch Tekenaar;
  • hebt een gedegen kennis van 2D/3D-pakketten als Autocad, Inventor en/of Solidworks. Kennis van Inventor 2017 of hoger en kennis van Autodesk Vault is een pre;
  • hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

De voordelen

Je komt terecht in een typisch Brabants familiebedrijf waar met passie wordt gewerkt aan het gezamenlijke doel: optimale klanttevredenheid. Het succes van dit bedrijf is niet alleen te danken aan de toonaangevende internationale collecties van de verschillende merken, maar ook aan de inzet van meer dan 300 medewerkers die met enthousiasme samenwerken om voortdurend de kwaliteit en resultaten te verbeteren. De voortdurende wereldwijde zoektocht naar passende producten en de ontwikkeling van complete pakketten door eigen productontwikkelaars vormen de basis van dit succes.

Waar je als CAD-tekenaar op kunt rekenen?

  • Een fulltime contract voor een internationaal georiënteerde baan
  • Marktconform salaris en een premievrij pensioen
  • Verschillende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Dagelijks verse lunchgerechten en gratis fruit op kantoor
  • Aanvullende verzekeringen, deelname aan fietsplan mét beloningschallenge en een werkgeversbijdrage aan de bedrijfsfitnessregeling
  • Gave projecten omtrent trendy merkproducten en personeelskorting op deze producten

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via deze website op de vacature van CAD Tekenaar.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in