+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boxtel.
Laad meer vacatures

Timmerman Boxtel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons ga je aan de slag met verschillende timmerklussen, zoals het plaatsen van kozijnen en deuren en het herstellen van houtrot. Je werkt aan projecten bij mensen thuis. We zoeken iemand die van aanpakken weet, of je nu veel of weinig ervaring hebt. Je krijgt een goed salaris en maakt kans op een vast contract. Ook kun je punten sparen voor leuke cadeaus en uitjes. Plus, je bent welkom op onze gezellige evenementen zoals de jaarlijkse barbecue. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Bij onze opdrachtgever voer je diverse timmerwerkzaamheden uit, zoals het plaatsen van kozijnen en deuren, het herstellen van houtrot en het uitvoeren van deelvervangingen. Samen met je team werk je aan onderhouds- en renovatieprojecten bij particulieren thuis.


Ben jij het?

We zoeken een gedreven timmerman of timmervrouw met ervaring in bouw, renovatie en onderhoud. Nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn essentieel. Ook als je minder ervaring hebt, zijn er mogelijkheden binnen ons bedrijf! Met oog voor detail zorg je voor hoogwaardige resultaten. Een rijbewijs B en een VCA-certificaat zijn vereist (indien nodig kunnen we helpen met het behalen of vernieuwen ervan).


Wat wij bieden

Samen met jou bespreken we een passend salaris op basis van je ervaring en vaardigheden. Je ontvangt een bruto maandbedrag vanaf €2.800,- dat wekelijks of vierwekelijks wordt uitbetaald. Pensioenopbouw volgens een regeling die bij jou past, en bij goed functioneren wacht een vast contract op je. We streven ernaar dat je snel aan de slag kunt bij een opdrachtgever waar je met plezier zult werken. Bovendien spaar je punten met elk gewerkt uur, die je kunt inwisselen voor cadeaus, gereedschappen en uitjes. Je bent ook welkom op onze jaarlijkse barbecue, kerstborrel en bij de kosteloze cursussen die we aanbieden aan vakkrachten!


Waar jij werkt

Bij Faber krijg je als vakkracht de kans om aan boeiende projecten in je buurt te werken! We vinden een werkplek die perfect past bij jouw wensen, zodat je elke dag met plezier en vertrouwen naar je werk gaat. We zijn elke dag beschikbaar om al je vragen en zorgen te beantwoorden, zodat we je voortgang kunnen volgen en ervoor kunnen zorgen dat je je altijd op je gemak voelt op je werk. Neem contact met ons op om samen alle mogelijkheden te verkennen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in