+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Boxtel.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Boxtel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,84 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons in Boxtel zoeken we een algemeen logistiek medewerker voor een fulltime baan in 2 ploegen. Je dag begint vol energie, waarbij je goederen scant, verplaatst en op de juiste plek zet. Ook help je je collega's bij de productie. Je kunt met de reachtruck en heftruck werken, of dit leren. Het bedrijf is groot in de food sector en groeit snel. We bieden een goed salaris, ploegentoeslag, reiskostenvergoeding en kans op een vast contract. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij klaar voor een nieuwe logistieke uitdaging? Bij een klant van ons in Boxtel zijn wij opzoek naar een algemeen logistiek medewerker. Het gaat om een fulltime baan in 2 ploegen, de werktijden zijn van 07:00u tot 15:00u en van 15:00u tot 23:00u. Je begint je dag vol energie. De goederen moeten worden gescand, verplaatst, geseald en op de juiste plek in het magazijn gezet worden. Daarnaast zorg je ervoor dat jouw collega's bij de productie volledig voorzien zijn van de benodigde goederen zodat de productie blijft draaien. Veel van de werkzaamheden worden uitgevoerd met de reachtruck en de heftruck. Het is mogelijk om het certificaat hiervoor via ons te behalen, wel vragen we dat je al wat ervaring hebt met de reachtruck en/of de heftruck. Begint het te kriebelen en ben jij klaar om in deze functie aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct via bovenstaande "solliciteer direct" button of bel Timing: 088-5063045! Ook mag je altijd mailen naar Tessa, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Wij bieden:

- Salaris vanaf €14,84 excl. ploegentoeslag. - Ploegentoeslag van 12% over al je uren, dit maakt je uurloon €16,62. - 2 ploegen, 07:00u-15:00u en 15:00u en 23:00u. - Reiskostenvergoeding. - Uitzicht op een vast contract bij het bedrijf zelf.

Wij vragen:

- Je bent fulltime beschikbaar. - Je bent bereidt om in 2 ploegen te werken. - Je hebt ervaring in de logistiek. - Je hebt ervaring met de reachtruck en/of de heftruck (certificaat is een pré).

Waar ga je werken:

Dit bedrijf zit in de food sector en is een van de grootste in haar soort in Europa. In 2020 zijn zij gestart met één productielijn en ondertussen hebben ze meerdere nieuwe productielijnen draaien. Binnen dit bedrijf wordt er gewerkt met de nieuwste productietechnologie. Er heerst een informele werksfeer, vol kansen en mogelijkheden. Met een ambitieus team bouwen we vol enthousiasme aan een prachtige organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in