+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

QHSE Coördinator - Utiliteitsbouw Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Be a hero

In de rol van QHSE-coördinator maak je integraal deel uit van het KAM-team en vervul je een cruciale positie in het stimuleren en handhaven van het KAM- en veiligheidsbeleid binnen onze organisatie. Binnen een dynamische en groeiende omgeving bied je ondersteuning en fungeer je als een belangrijke schakel. Daarnaast neem je een sturende functie op je bij het optimaliseren van ons KAM-managementsysteem. Je hebt toezicht op de QHSE-prestaties, en je stelt managementrapporten op, inclusief analyses van trends, doelstellingen en initiatieven voor verbetering.

In jouw positie als QHSE-coördinator zet je het vastgestelde QHSE-beleid in de praktijk om. Je vergroot het bewustzijn rond kwaliteit, arbeidsgezondheid, arbeidsveiligheid, milieu en duurzaamheid door draagvlak te creëren en aandacht te vestigen op deze facetten. Als verbindingspunt tussen medewerkers en leidinggevenden onderhoud je contacten met externe instanties, waaronder overheidsorganen en certificatie-instellingen.

Je hebt een scherp oog voor zowel risico's als kansen ter verbetering in processen en procedures. Je vertaalt deze inzichten praktisch naar de werkvloer en geeft proactief advies. Je communiceert helder op diverse niveaus en excelleert in het analyseren en optimaliseren van werkstromen.

Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere het opstellen van de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) en bijbehorend actieplan, evenals het ontwikkelen van Taak Risico Analyses (TRA). Bovendien voer je interne audits uit, voer je werkplekinspecties en veiligheidsrondes uit, en leid je onderzoeken na meldingen van incidenten. Je adviseert de organisatie op basis van jouw rapportages over benodigde maatregelen. Als ondersteuning voor de Manager Fabriek werk je aan toolboxen en organiseer je toolboxmeetings.

Met een opbouwend-kritische en praktische aanpak motiveer je collega's om actief betrokken te zijn bij het groeiende bewustzijn op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Je beschikt over uitgebreide kennis van kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen, en je weet deze naadloos te vertalen naar zowel bedrijfs- als projectniveau. Natuurlijk ben je op de hoogte van geldende wet- en regelgeving.

Benefits

Als QHSE Coördinator bieden wij je:

  • Een goed salaris wat past bij je kennis en ervaring;
  • Goede secundaire voorwaarden;
  • Een bedrijfsauto;
  • Een uitdagende functie binnen een dynamische en groeiende organisatie;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
Bouwstenen voor succes

Als QHSE Coördinator verwachten wij:

  • Bij voorkeur een afgeronde Opleiding richting Veiligheidskundige (MVK);
  • Enkele jaren relevante werkervaring;
  • Kennis en ervaring met EN1090, ISO9001, en ISO14001;
  • Sterke communicatieve vaardigheden.


Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 10 jaar hebben wij een goede relatie met deze organisatie, en dat is niet voor niets. Het gaat om een dynamische organisatie waar persoonlijke ontwikkeling écht centraal staat. Met de mooie projecten die zij uitvoeren, kan het plezier in je werk niet ontbreken. Deze organisatie heeft een leuk en ambitieus team op de werkvloer staan dat streeft naar goede resultaten. Samen met enthousiaste collega’s ga je werken aan toonaangevende projecten en bereik je mooie resultaten. Deze organisatie ontwikkelt zich heel snel en staat in de top 250 van snelst groeiende bedrijven van Nederland.Binnen deze organisatie krijg je veel ruimte voor interne cursussen, zodat je jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen.Werken binnen deze organisatie betekent persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk voor jou!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in