+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Dakdekker Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als dakdekker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een gezellig en vooruitstrevend bedrijf gevestigd in het bruisende Breda, dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van diverse soorten daken. Denk hierbij aan dakrenovatie, dakonderhoud, dakveiligheid, energiedaken en groene daken. Als ervaren dakdekker kun jij bij ons aan de slag om ons te helpen met verschillende projecten en uitdagingen. Ben jij klaar om jezelf uit te dagen en je steentje bij te dragen aan ons duurzame en innovatieve bedrijf? Lees dan snel verder!


Organisatie

Wij zijn een bedrijf met een passie voor duurzame en innovatieve dakoplossingen in de particuliere sector, utiliteit en industrie. Denk hierbij aan het renoveren, onderhouden en veiliger maken van daken, evenals het creëren van energie- en groene daken. Bij ons draait het om teamwork, persoonlijke aandacht en gezelligheid. En, niet onbelangrijk, we genieten tussen de middag van overheerlijke lunch. Hard werken wordt hier namelijk beloond!


Functie

Als onze nieuwe dakdekker kom je terecht in een afwisselende functie en werk je samen met een enthousiast team van collega's. Samen werken jullie aan diverse nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten in heel Nederland. Jouw takenpakket omvat onder meer het aanleggen van verschillende soorten dakbedekking, het uitvoeren van reparaties en renovaties, en het verhelpen van lekkages en problemen met lood en zinkwerk. Daarnaast is het belangrijk dat je een ingewikkeld technisch verhaal kan vertalen naar de klant, maar ook dat je ons op de hoogte houdt van het proces. We stimuleren ondernemerschap en innovatie, dus schroom niet om je kennis en kunde op tafel te leggen.


Functie eisen

De functie stelt de volgende eisen:

  • Afgeronde MBO-opleiding niveau 2 of 3 in de richting van Dakdekker
  • Geldig VCA-certificaat of bereid deze te behalen
  • Ervaring als dakdekker
  • Rijbewijs B en eigen vervoer
  • Communicatief vaardig
  • Ambitieus en open voor persoonlijke ontwikkeling
  • Loyaal en een aanpakkers mentaliteit
Aanbod

Als dakdekker kom je te werken bij een gespecialiseerd en duurzaam bedrijf waar volop mogelijkheden zijn om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt in een afwisselende functie met een gezellig team van collega's op verschillende locaties in heel Nederland, maar de thuisbasis is in Breda. Bij ons krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken, maar je kunt altijd terugvallen op de expertise van je collega's. Naast een GOED salaris bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. Kortom, een veelzijdige functie met veel mogelijkheden en gezelligheid.


Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature als dakdekker en voldoe je aan de functie-eisen? Neem dan snel contact met ons op, we kijken uit naar jouw sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in