+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

Assistent Dakdekker Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Wij zoeken iemand die graag wil leren en groeien in de dakdekkersbranche. Je start als assistent en leert alles over het vak van ervaren dakdekkers. We bieden je de kans om een diploma te halen en door te groeien naar zelfstandig dakdekker. Ook zorgen we voor een goed salaris, kans op een vast contract, en vergoeden we je reiskosten. We zijn een bedrijf met veel ervaring en bieden verschillende soorten dakwerk aan. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met twee rechter handen die graag opgeleid wilt worden tot zelfstandig dakdekker. Wil je meer weten over deze vacature assistent Dakdekker? Lees snel verder!


Organisatie

Wij zijn een bedrijf binnen de dakdekkersbranche met meer dan 20 jaar ervaring. De dakdekkers binnen onze organisatie zijn professioneel geschoold en zijn op de hoogte van de nieuwste dakdekkerstechnieken en materialen. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten dakwerkzaamheden bijvoorbeeld, dakisolatie, lekkages, dakbedekking, dakgoot en schoorsteen reparaties en lood- en zinkwerk, daarnaast hebben wij een 24/7 spoedservice. Wij zijn een betrouwbare partij en in het bezit van meerdere certificaten en keurmerken.


Functie

Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een assistent Dakdekker. Je begint met ondersteunende werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan meelopen met inspecties, schoonmaken van gereedschap. aangeven van gereedschap en kleine reparatie werkzaamheden. Onze ervaren dakdekkers leggen je alle werkzaamheden uit zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt. Daarbij bieden wij opleidingen/cursussen zodat je straks ook in het bezit bent van je diploma. 


Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die zin heeft in een nieuwe uitdaging en graag opgeleid wilt worden tot zelfstandig dakdekker.

Verder:

  • Heb je geen last van hoogtevrees
  • Heb je al enige werkervaring als assistent Dakdekker (pre)
  • Heb je een geldig VCA of bereid deze te behalen
  • Heb je een rijbewijs en/of eigen vervoer om naar de zaak te kunnen komen
Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie als assistent Dakdekker met de mogelijkheid om door te groeien tot een zelfstandig Dakdekker. Onze ervaren monteurs leren je het vak en daarbij kan je via ons je diploma halen. Wij bieden jou een uitstekend salaris, uitzicht op een vast dienstverband, reiskostenvergoeding, pensioen en goede arbeidsvoorwaarden. 


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je kunt bij ons solliciteren via de "solliciteer" button of je kunt ons bellen/e-mailen. Daarnaast ben je ook altijd van harte welkom bij ons op kantoor om kennis te maken en de mogelijkheden die we voor jou hebben te bespreken.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in