+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

RECRUITMENT CONSULTANT Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

10Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.650 - € 4.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Een Recruitment Consultant bij 10 Select is een ondernemer in hart en nieren, is veeleisend en heeft een uitstekend gevoel voor commercie en vinden en benutten van kansen. Je beschikt over de gave om de verschillende procedures goed en doortastend te begeleiden, zodat je voor iedereen het gewenste resultaat bereikt : een nieuwe baan of nieuwe medewerker. Je weet creatief en flexibel om te gaan met de middelen die je hebt bij het vinden van de juiste kandidaat. Je weet snel te schakelen en na het (persoonlijk) zien van een kandidaat breng je deze op een pro actieve manier bij onze klanten en opdrachtgevers onder de aandacht. Je hebt geen schroom om de telefoon te pakken en het geeft je een kick te ervaren dat jouw bijdrage een jong bedrijf doet uitgroeien naar een succesvolle onderneming. Je geniet van de vrijheid en zelfstandigheid die je krijgt om nieuwe relaties te zoeken en te onderhouden.

Kortom: je bent een pionier die kwaliteit en persoonlijk zaken doen hoog in het vaandel heeft staan. Je bent van nature mens gericht en je weet van jezelf dat je wil om te winnen, enthousiasme en gedrevenheid belangrijke factoren zijn voor succes. Je geniet van dit succes als je de beste match maakt tussen kandidaten en opdrachtgevers. Het delen van dit succes met je teamgenoten motiveert je om nog meer successen te boeken: Together Everyone Achieves More.



Gevraagd

Je zoekt komende jaren meer verantwoordelijkheid, succes/resultaat en plezier. Naast een HBO werk- en denkniveau , heb je een commerciële instelling en zijn je drive om te slagen en jouw mentaliteit de belangrijkste voorwaarden om een succesvolle consultant (of meer) te zijn (of te worden) bij 10 Select.



Aanbod

Afhankelijk van jouw ervaring binnen de arbeidsbemiddeling bieden we jouw een salaris uiteenlopend van € 2.650,- tot aan € 4.500,- bruto per maand exclusief een uitstekende bonusregeling, auto van de zaak en een uitgebreid ontwikkelprogramma om te groeien naar senior of managing consultant.

Bedrijfsomschrijving

Sinds 2010 is 10 Select een snelgroeiende, enthousiaste en zeer gedreven club die mensen helpen, kwaliteit, commercie, eigen verantwoordelijkheid, willen winnen en humor hoog in het vaandel hebben staan. Je hebt de kans om mee te groeien met het succes van ons bedrijf.

Er zijn dan ook voldoende mogelijkheden om met ons mee te groeien en vorm te geven aan jouw carrière op één van onze vestigingen in Breda, Antwerpen, Eindhoven en Rotterdam.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in