+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Constructiebankwerker Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

De Groot Personeel in Techniek

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.400 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Aantal uur: 40 | Salaris: €3.000 - € 4.400 | Branche: Techniek | Soort dienstverband: Vast| Locatie: Standplaats: Moerdijk

Bij onze opdrachtgever ben jij dé allrounder als het aankomt op staal! Van lassen en snijden tot boren, slijpen en samenstellen: jij beheerst alle facetten van het vervaardigen van staalconstructies. Dankzij jouw gevarieerde takenpakket blijf je constant bezig en werk je zelfstandig aan diverse projecten, allemaal binnen onze goed uitgeruste werkplaats in Moerdijk. Hier krijg je de ruimte om jouw veelzijdige vaardigheden volledig tot hun recht te laten komen.

Wij begrijpen dat afwisseling in je werk van groot belang is. Daarom krijg je bij ons de kans om diverse taken uit te voeren, en gezamenlijk zullen we jouw talent verder ontwikkelen. Met een hands-on mentaliteit en een focus op kwaliteit, weet jij precies van aanpakken.

Wat ga je doen als Constructiebankwerker?

Als constructiebankwerker bij onze opdrachtgever ben jij de vakman die zelfstandig staalconstructies samenstelt aan de hand van gedetailleerde tekeningen. In renovatieprojecten speel jij een cruciale rol door constructies te demonteren en te renoveren, waardoor bijvoorbeeld een brug of sluisdeur weer in optimale staat wordt gebracht.

Hoewel je voornamelijk in onze goed uitgeruste werkplaats zult werken, ben je ook bereid om je collega's in de buitendienst te ondersteunen op projectlocaties wanneer dat nodig is. Bij onze opdrachtgever staat niet alleen vakmanschap hoog in het vaandel, maar ook de bereidheid om samen te werken en te groeien in jouw rol als constructiebankwerker.


Wat krijg je hiervoor terug?

Bij onze opdrachtgever staat jou een uitdagende rol te wachten, waarbij je intensief samenwerkt met je collega's aan diverse innovatieve infraprojecten. Je zult je bezighouden met complexe en robuuste staalconstructies, wat een rijke leerervaring met zich meebrengt. En dat is nog niet alles, want jij kunt ook rekenen op:

  • Een inspirerende werkomgeving binnen een collegiaal bedrijf met een sterke ambitie om voortdurend te verbeteren.
  • Een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden (met 38 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband).
  • Een solide pensioenregeling via PMT.

Bij onze opdrachtgever vind je niet alleen boeiende projecten, maar ook een ondersteunende omgeving waar jouw professionele groei en welzijn centraal staan. Wees klaar om jezelf uit te dagen en te gedijen in een omgeving die gericht is op vooruitgang!


Wat wordt er verwacht van jou?

Bij onze opdrachtgever bloeit jouw passie voor techniek, werktuigbouwkundige installaties en staalconstructies helemaal op. En we kijken uit naar de volgende eigenschappen van jou:

Wij staan te popelen om je het vak te leren, zeker als jij de motivatie hebt om nieuwe dingen te leren.

Samenwerken zit in jouw natuur, maar je blinkt ook uit in zelfstandig werken en neemt vol verantwoordelijkheid voor je taken.

Flexibiliteit is voor jou geen probleem; je past je gemakkelijk aan wanneer het werk daarom vraagt.

Laat je enthousiasme en toewijding voor het vak schitteren bij onze opdrachtgever, waar je niet alleen kunt leren, maar ook kunt uitblinken in een dynamische en uitdagende omgeving.


Wie is onze opdrachtgever?

Wie is de opdrachtgever?

De opdrachtgever, een vooraanstaande speler met meer dan 80 jaar ervaring in de wereld van staal- en werktuigbouwkundige installaties voor de infrasector, staat bekend om haar expertise in nieuwbouw, renovatie en onderhoud van bruggen en sluizen.

Met een geïntegreerd proces van ontwerp, engineering, productie, montage, inspectie en onderhoud, toont de opdrachtgever haar toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Dit alles gebeurt vanuit de moderne vestiging in Moerdijk, waar een gedreven team van ongeveer 30 eigen medewerkers samenwerkt aan indrukwekkende projecten.

Als jij deel uitmaakt van dit dynamische team, stap je binnen bij een grote, professionele organisatie die trots is op haar rijke geschiedenis. Hier krijg je niet alleen de kans om deel te nemen aan boeiende projecten, maar ook om jezelf te laten groeien in een inspirerende werkomgeving. De opdrachtgever biedt jou een unieke kans om jouw carrière in de wereld van staal- en werktuigbouwkundige installaties naar nieuwe hoogten te tillen. Word onderdeel van ons verhaal en laat je enthousiasmeren door de mogelijkheden die voor je liggen.


Is deze functie iets voor jou? Reageer direct!

Loop je al helemaal warm voor deze functie? Pak je kans, het kost je maar 2 minuten!
Solliciteer direct via het formulier hieronder. Je krijgt binnen 24 uur reactie.
Wil je nog meer weten over de vacature? Dan is bellen of appen sneller. Ik hoor graag van je!

Bel of stuur een appje:
06 53 980 731
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in