+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Accountmanager Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

FYGI

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.022 - € 6.923 p/m
  • Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij die gedreven, enthousiaste professional die vastberaden is om deuren te openen die voor anderen gesloten blijven? Met jouw dienstverlenende instelling weet je gesprekspartners te overtuigen zonder dat ze merken dat je een commerciële agenda hebt. Je bent niet alleen een meester in het geven van advies, maar je denkt ook proactief mee over de beste stappen voor organisaties. Dit is jouw moment om te schitteren! Zekerheyd zoekt een Accountmanager New Business in de bruisende omgeving van Breda. Als Accountmanager New Business bij Zekerheyd ga je de uitdaging aan in de regio Zuid-West Nederland. En dat is nog niet alles – jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris tussen de €5.022,- en €6.923,-, inclusief een bedrijfsauto, telefoon, laptop, pensioenvoorziening, bonusregeling én maar liefst 30 vakantiedagen! Dit is niet zomaar een kans; dit is een unieke gelegenheid om jouw carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Word de drijvende kracht achter zakelijk succes en geniet van de voordelen die Zekerheyd te bieden heeft. Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Aarzel dan niet en grijp deze kans met beide handen aan!

Dit ga je doen

Als Accountmanager New Business ben jij dé motor achter de groei van onze klantenkring en de verdere bloei van Zekerheyd! Onze organisatie heeft de afgelopen jaren al indrukwekkende stappen gezet, maar wij hebben een onstilbare honger naar meer, en wij zijn ervan overtuigd dat jij, als doorgewinterde Accountmanager New Business, ons naar ongekende hoogten kunt stuwen. Jij bent de dynamische professional die als geen ander begrijpt hoe je kansen moet grijpen. Met jouw tomeloze enthousiasme en ongeëvenaarde salesvaardigheden weet jij niet alleen nieuwe klanten aan te trekken, maar ook te behouden. Wij hebben helder voor ogen welke bedrijven aanzienlijk kunnen profiteren van onze toegevoegde waarde, en jij brengt letterlijk geld binnen bij hen. Natuurlijk is het niet altijd een makkelijke weg – soms stuit je op weerstand. Maar dat schrikt jou niet af; integendeel, het daagt je uit. Met overtuigingskracht en tact ben jij in staat deuren te openen op het hoogste hiërarchische niveau van organisaties. En alsof dat nog niet genoeg is, behoren ook de volgende verantwoordelijkheden tot jouw takenpakket:

  • De huidige portefeuille van Zekerheyd wordt verder uitgebouwd met grote relaties, daar zorg jij voor!
  • Met de afdeling marketing werk je regelmatig samen zodat je nog succesvoller bent in jouw werkzaamheden
  • Voor in ieder geval de grotere werkgevers ben jij het eerste aanspreekpunt
  • Je kijkt naar wat er in de markt gebeurt, zoekt naar kansen, en bedenkt vervolgens een plan en nieuwe ideeën voor onze diensten
  • Je doelstellingen bepaal je samen waarbij de groei van Zekerheyd centraal staat

Hier ga je werken

Zekerheyd biedt bedrijven een gebruiksvriendelijke oplossing om volledige controle te behouden over loonkosten en het voorkomen van onterechte premies. We begrijpen dat bedrijven beperkte tijd en expertise hebben om zich aan voortdurend veranderende wet- en regelgeving aan te passen. Daarom maakt Zekerheyd gebruik van een snelle en uitgebreide applicatie die onbenutte kansen identificeert. Hierdoor krijgen bedrijven snel inzicht of ze geld kunnen terugvorderen of bezwaar kunnen maken tegen onterechte beslissingen.

De oprichting van Zekerheyd is voortgekomen uit het onrechtvaardige scenario waarin bedrijven niet krijgen waar ze recht op hebben. Onze missie is om geen enkel voordeel voor onze klanten onbenut te laten. Met geautomatiseerde werkprocessen en diepgaande kennis gaan we verder dan anderen. Bijvoorbeeld, bij elke afgewezen doelgroepverklaring gaan we standaard en geautomatiseerd in bezwaar bij het UWV, en we gaan door totdat we zeker weten dat alles is geclaimd waar een werkgever recht op heeft.

Als Accountmanager New Business bij Zekerheyd sta je er niet alleen voor. Je kunt rekenen op een prettige samenwerking met je collega-accountmanagers, het marketingteam en de collega's van de binnendienst. In onze informele, niet-hiërarchische en collegiale werkomgeving heerst een sfeer van ondernemerschap, klantgerichtheid, innovatie en kwaliteit.



Gevraagd

Als Accountmanager New Business bij Zekerheyd voor de regio Breda, oftewel Zuid-West Nederland, wacht er een boeiende positie op je binnen een groeiende en dynamische organisatie. Bij ons kun je rekenen op aanzienlijke zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheid bij het vormgeven van deze rol. Natuurlijk bieden we ook coaching en begeleiding om jouw ontwikkeling te stimuleren tot een expert op het gebied van verzuim en sociale zekerheid. En dat is nog niet alles, want het volgende staat ook op jou te wachten:

  • Je verdient een salaris tot maximaal €6.923,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
  • Je ontvangt van Zekerheyd direct een vast contract voor onbepaalde tijd
  • Je hebt recht op 30 vakantiedagen
  • Je krijgt uiteraard een telefoon, laptop, auto en bonusregeling bij deze functie
  • Je mag vanuit huis werken en ook ben je van harte welkom om te werken op ons hoofdkantoor in Eindhoven

Zekerheyd heeft mij, Annelieke Grootenboer, betrokken bij het wervings- en selectieproces voor deze vacature. Als je wordt aangenomen, kom je direct in dienst bij Zekerheyd en word je niet uitgezonden of gedetacheerd!



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Als Accountmanager New Business bij Zekerheyd voor de regio Breda, oftewel Zuid-West Nederland, is het essentieel dat je gedreven wordt door new business en dat je fulltime beschikbaar bent. Bovendien zal het je ten goede komen als je affiniteit en interesse hebt in sociale zekerheid, en de motivatie hebt om hier meer over te leren. Maar dat is nog niet alles. Om succesvol te zijn in deze uitdagende functie, is het ook van belang dat je je kan herkennen in het volgende:

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je hebt ervaring in de sales en bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening of je kan goed onderbouwen waarom juist dit bij je past
  • Je bent echt een netwerker en weet dit handig in te zetten
  • Je beschikt over uitstekende communicatie skills waardoor je bij prospect binnen no-time op het hoogste hiërarchische niveau in organisaties aan tafel gaat om de dienstverlening van Zekerheyd toe te lichten
  • Je kan uitstekend samenwerken en weet ook hiervan het belang
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in