+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Senior Veiligheidskundige Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.800 - € 7.500 p/m

Vacatureomschrijving

Reageer op deze vacature als je de kans wilt grijpen om als Veiligheidskundige in multidisciplinaire projectteams een positieve impact te hebben op de arbeidsveiligheid, waarbij je jouw expertise kunt inzetten om een veilige werk- en leefomgeving te waarborgen en bij te dragen aan het succes van grote infrastructurele en bouwkundige projecten.


Wat ga je doen?

Een van de belangrijkste aspecten van je werk als Veiligheidskundige is het werken in multidisciplinaire projectteams. Dit betekent dat je samenwerkt met experts uit verschillende vakgebieden, zoals bouw, engineering, en management. Je bent de expert op het gebied van veiligheid, en het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. Dit vereist een goed begrip van de specifieke risico’s die verband houden met het project en de nodige maatregelen om deze risico’s te beheersen.

Een belangrijk onderdeel van je werk is het opstellen van veiligheidsdocumenten zoals het Integraal Veiligheidsplan en het Integraal Veiligheidsdossier. Deze documenten dienen als leidraad voor het waarborgen van de veiligheid tijdens de uitvoering van het project. Je zorgt ervoor dat deze documenten volledig en up-to-date zijn en dat ze voldoen aan de geldende voorschriften en normen.

Een ander essentieel aspect van je rol is het uitvoeren en controleren van Risico-Inventarisaties en Evaluaties (RI&E) voor klanten. Dit houdt in dat je de potentiële veiligheidsrisico’s binnen het project identificeert en beoordeelt, en maatregelen voorstelt om deze risico’s te minimaliseren. Het is van vitaal belang dat deze RI&E’s grondig en nauwkeurig worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat er geen veiligheidsproblemen over het hoofd worden gezien.

Een ander belangrijk aspect van je werk is het onderzoeken van (bijna) incidenten en ongevallen op de projectlocatie. Dit stelt je in staat om de oorzaken van deze incidenten te achterhalen en verbeteringsvoorstellen op te stellen om herhaling te voorkomen. Het is een proactieve benadering van veiligheid, waarbij je leert van eerdere incidenten om toekomstige risico’s te verminderen.

Daarnaast speel je een cruciale rol in het coachen van medewerkers op projectlocaties. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het opstellen van veiligheidsrichtlijnen en -procedures, maar ook voor het communiceren en implementeren van deze richtlijnen onder het personeel. Je hebt de taak om bewustzijn te creëren over het belang van veiligheid en ervoor te zorgen dat alle betrokkenen zich houden aan de vastgestelde veiligheidspraktijken.

Wat dit werk voor jou zo boeiend maakt, is je zelfstandige en ondernemende werkhouding. Je ziet kansen om de veiligheid te verbeteren en bent in staat om deze verbeteringen goed te onderbouwen. Hierdoor creëer je draagvlak bij alle betrokkenen, wat essentieel is voor het succes van veiligheidsinitiatieven. Je hebt een sterke overtuiging dat veiligheid geen optie is, maar een absolute prioriteit. Je persoonlijke drijfveer is om het belang van een veilige werk- en leefomgeving aan iedereen uit te leggen en de betrokkenheid te vergroten. Je begrijpt dat het waarborgen van een veilige werk- en leefomgeving een collectieve inspanning is en dat samenwerking cruciaal is om dit te bereiken.


Jouw werkzaamheden
  • De opmaak van diverse veiligheidsproducten zoals het Integraal Veiligheidsplan en het Integraal Veiligheidsdossier;
  • De uitvoer en de kwaliteitscontrole van RI&E voor klanten;
  • Het onderzoeken van (bijna) incidenten en ongevallen waardoor veiligheidsrisico’s duidelijk in kaart worden gebracht en verbeteringsvoorstellen opgesteld kunnen worden;
  • Het coachen van medewerkers op projectlocaties.


Gevraagd

  • Een afgeronde hbo- of wo studie Integraal Veiligheidskundige (IVK), Middelbaar Veiligheidskundige (MVK), Hoger Veiligheidskundige (HVK) en Management of Safety, Health and Environment (MoSHE);
  • Drie jaar ervaring met multidisciplinaire projectteams met veiligheidskundige vraagstukken;
  • Jij beschikt over een actief en relevant netwerk binnen het vakgebied Veiligheid;
  • Jij hebt aantoonbare commerciële werkervaring binnen het vakgebied Veiligheid;
  • Je herkent jezelf in onze vier gemeenschappelijk waarden: ondernemerschap, ontwikkelingsgericht, mensgericht en karakter;
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week.


Bedrijfsomschrijving

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in