+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Dordrecht.

Veiligheidskundige civiel Dordrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Van Hattum en Blankevoort

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wij werken veilig of wij werken niet. De cultuur binnen Van Hattum en Blankevoort draait om veilig werken zonder dat we daarin concessies doen; we staan niet voor niets al een aantal jaar op trede 5 van de veiligheidsladder. Ook een bijdrage leveren aan het veilig houden van ons werk?

Ons veiligheidsprogramma WAVE (Wees Alert, Veiligheid Eerst) beschrijft veiligheidsregels en waarden en vormt de basis van het werken op een veilige bouwplaats en kantoor. Als veiligheidskundige binnen Van Hattum en Blankevoort lever je een belangrijke bijdrage aan dat al onze collega’s aan het einde van hun werkdag weer veilig thuiskomen.

Je zorgt er samen met de projectteams voor dat de projecten van onze business unit Zuid (Dordrecht) veilig uitgevoerd worden. Je draagt proactief bij aan het verhogen van het veiligheidsbewustzijn van je collega’s en loopt veiligheidsrondes waarbij je goed gedrag complimenteert en kritisch bent bij risicovol gedrag. Je bent in gesprek met onze projectleiders, uitvoerders, werkvoorbereiders en vak- en voorlieden en je onderzoekt de achterliggende oorzaken bij ongevallen en bijna ongevallen.

Naast het uitbrengen van advies aan collega’s die zowel binnen als buiten werken, draag je bij aan het optimaliseren van de processen en werkmethoden. Tot slot een zeer belangrijk aspect van jouw werkzaamheden: je ondersteunt de manager veiligheid in het maken van beleid en vertaalt de wet- en regelgeving naar ons werk.

Bij ons kun je rekenen op:

  • een bruto maandsalaris (o.b.v. 40 uur) tot € 5.807,00 - op basis van je achtergrond en ervaring;
  • een duurzaam inzetbaarheidsbudget dat we maandelijks uitkeren. Dit is ca. 2% van je maandsalaris;
  • 30 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur). Zo kun je al je vakantiedromen waarmaken;
  • een individueel budget. Dit wordt standaard met je salaris uitbetaald, maar je kunt er ook voor kiezen om de (in totaal) 13 vakantiedagen op te nemen;
  • een telefoon, laptop en een leaseauto;
  • de mogelijkheid tot één dag per week thuiswerken. Daarbij hoort een werkplekinrichting en thuiswerkvergoeding;
  • meer dan genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, onder andere via onze Infra- en VolkerWessels Academy;
  • niet verplichte, maar wel leuke activiteiten met de business units, vakgroepen en met heel het bedrijf (zoals Prison Escape, zomer barbecue en karten);
  • andere secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra.

Kunnen wij ook op jou rekenen?

  • Kennis van huidige wet- en regelgeving op het gebied van veilig werken op een bouwplaats;
  • Minstens 5 jaar relevante werkervaring binnen veiligheid, maar ook in de praktijk in infrastructurele projecten;
  • Een afgeronde opleiding op hbo of wo niveau, Integrale Veiligheidskunde of soortgelijk. Een afgeronde MVK of HVK opleiding is een pre.

Klinkt goed! Wat nu?

Wil je eerst informeel kennismaken met een vakcollega voordat je besluit te solliciteren of heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Fabiënne Weijland, Corporate Recruiter, door te bellen of via WhatsApp een bericht te sturen naar 06 - 21 15 94 17. We zien jouw sollicitatie met plezier tegemoet!

Stuur direct een WhatsAppbericht naar Fabiënne

Ons bedrijf

Als meest ervaren civiele aannemer van Nederland ontwerpt, bouwt en onderhoudt Van Hattum en Blankevoort civiele constructies voor projecten in de infrastructuur, energie-, wind- en vastgoedmarkt. Mooie, innovatieve projecten zoals de nieuwe zeesluis IJmuiden, maar ook specialistische projecten als een hoogwatergeul, een gemaal, een draaibrug, onderhoud van kades of een ondergrondse parkeergarage in hartje Utrecht.

Het hoofdkantoor zit in Vianen en de vestigingen bevinden zich in Diemen, Dordrecht en Rijssen. Daarnaast hebben we ook specialistische kennis in huis op het gebied van zwaar en/of gecompliceerd funderingswerk binnen het onderdeel VSF in Dordrecht. Van Hattum en Blankevoort is onderdeel van VolkerWessels, dat met ruim 130 bedrijven en circa 17.000 medewerkers bouwt aan wonen, werken en mobiliteit.

De cultuur van ons bedrijf kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef. Het personeelsbeleid is erop gericht medewerkers te stimuleren verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van hun eigen kwaliteiten. Met trots voor het eigen product en plezier in het werk, creëren zij kansen voor henzelf en het bedrijf. Veiligheid, duurzaamheid en integriteit zijn hierbij onze kernwaarden. We verwachten dat iedereen hier een actieve bijdrage aanlevert en daar gaan we graag met je over in gesprek.

Deze vacature wordt door onszelf ingevuld! Reacties van bureaus of acquisitie naar aanleiding van deze vacature worden niet gewaardeerd.

Voor deze vacature is een integriteitstoetsing van toepassing als onderdeel van de selectieprocedure.

#LI-FW

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in