+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

RECRUITMENT CONSULTANT Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

10Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 4.750 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Als Consultant bij 10 Select vervul je een essentiële rol als waardevol teamlid, gedreven door de dynamiek van recruitment. Je taken zijn gevarieerd en veeleisend, waarbij diepgaande betrokkenheid essentieel is om het verschil te maken.

Elke week trap je af met je team, waar we samen de prioriteiten bepalen. Deze week? We hebben een missie: 15 operators B scoren voor een belangrijke klant. Jouw focus? Sourcen en je netwerk binnen in de wereld van Operations uitbreiden.

In samenwerking met het marketingteam werk je aan de ontwikkeling van promotionele content voor specifieke vacatures, zoals de prominente 'TopJob'. Hier komt jouw creativiteit en organisatorisch talent goed van pas om de juiste kandidaten aan te spreken.

Je dagen zijn gevuld met het beheren van reacties op vacatures, het efficiënt plannen van gesprekken en het voeren van diepgaande, vakinhoudelijke gesprekken om de ideale match tussen kandidaten en vacatures te bewerkstelligen.

Een belangrijk onderdeel van je rol is het voorstellen van topkandidaten aan klanten of prospects. Het vergt overtuigingskracht en het vermijden van clichés om positieve reacties te ontvangen en het proces verder te brengen.

Daarnaast ben je actief betrokken bij sollicitatiegesprekken bij jouw opdrachtgevers, waarbij je niet alleen zorgt voor een vlotte procedure voor de kandidaat, maar ook commerciële kansen benut om klantrelaties te versterken.

Administratieve taken behoren ook tot je verantwoordelijkheden, maar deze worden beloond met de welverdiende vrijdagmiddagborrel, waar successen worden gevierd en het teamgevoel wordt versterkt.

Bij 10 Select bieden we niet alleen een functie, maar een groeipad waarin je jouw passie voor recruitment kunt omzetten in tastbare resultaten. Durf jij deze uitdaging aan te gaan en bij te dragen aan ons succesverhaal? Sluit je aan en maak deel uit van ons dynamische team!



Gevraagd

  • MBO 4 / HBO werk-en denkniveau;
  • Minimaal 1 jaar ervaring als Recruiter, Intercedent of Consultant;
  • Je bent nieuwsgierig, eigenwijs en gestructureerd;


Aanbod

Bij 10 Select waarderen we niet alleen je bijdrage, maar belonen we je ook met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

  • Competitief Salaris: Geniet van een bruto maandsalaris tussen €2.800,- en €4.750,-
  • Aantrekkelijke Bonussen: Ontvang een ongelimiteerde maandelijkse bonus, gemiddeld tussen €500,- en €1000,-. Bij uitstekende prestaties wacht je bovendien een jaarlijkse bonus, met een gemiddelde van €5000,- tot €20.000,-.
  • Een Leaseauto: Rij in stijl in een mooie Volkswagen.
  • Vakantiedagen: Profiteer van 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om jaarlijks 5 extra dagen bij te kopen, zodat je de balans tussen werk en privé kunt bewaren.
  • Flexibele Werkuren: Pas je werkuren aan je behoeften aan met de mogelijkheid tot parttime werken, variërend van 24 tot 40 uur per week.
  • Thuiswerkmogelijkheden: Ervaar de vrijheid van thuiswerken, met de flexibiliteit om maximaal 20% van je uren vanuit huis te werken.


Bedrijfsomschrijving

10 Select is opgericht op 10 oktober 2010. We zijn een jong en op de toekomst gericht bedrijf met 25 enthousiaste en zeer gedreven mensen verdeeld over de vestigingen in Breda, Eindhoven en Rotterdam. Bij 10 Select zijn we authentiek in onze aanpak. We zeggen wat we denken en handelen naar onze waarden. Eerlijkheid en transparantie zijn de sleutels tot goede relaties met klanten en kandidaten. Bij 10 Select werken we elke dag vol enthousiasme en trots aan ons vak. We zijn toegewijd aan het behalen van successen voor zowel onze klanten als kandidaten, en we streven constant naar verbetering en groei. Samen vormen we een hecht team met een gedeelde passie voor het bemiddelingsvak. Word onze nieuwe Consultant en groei mee met ons succes! Voor onze vestigingen in Breda, Eindhoven en Rotterdam zoeken we versterking.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in