+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Junior Adviseur Omgevingsveiligheid Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.600 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Jouw missie is het creëren van een veilige omgeving rondom bedrijven waar gevaarlijke stoffen aanwezig zijn en langs transportroutes voor deze stoffen. Maar dat is niet alles – je speelt ook een essentiële rol in de veilige integratie van nieuwe energiedragers en draagt bij aan de ruimte die nodig is voor de energietransitie.


Wat ga je doen?

Stel je voor: elke dag werk je als proactieve Adviseur aan het beheersen van risico’s die gepaard gaan met gevaarlijke stoffen binnen de industrie en hun impact op de omgeving. Je bent een waardevolle kracht, zowel zelfstandig als in een team, en je draagt bij aan grootschalige projecten. Jouw focus ligt op het identificeren van risico’s en het integreren ervan in de omgeving van de industrie en transportroutes voor gevaarlijke stoffen, altijd binnen de geldende en toekomstige wet- en regelgeving.

Een typische werkdag omvat boeiende taken, zoals het in kaart brengen van risico’s in ruimtelijke plannen waar gevaarlijke stoffen een rol spelen. Je hebt regelmatig overleg met diverse klanten, variërend van industrie en overheidsinstanties tot transportbedrijven, om een veilige inpassing van nieuwe ontwikkelingen te bespreken, of het nu gaat om woningen of activiteiten met gevaarlijke stoffen. Je voert kwantitatieve risicoanalyses uit met gespecialiseerde softwaremodellen, om een gedegen beeld te krijgen van de risico’s en mogelijke beheersmaatregelen.

Als expert in je vakgebied ben je nauw betrokken bij het voorbereiden van provincies, gemeenten en de industrie op de implementatie van de Omgevingswet. Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en deelt jouw kennis met collega’s om de dienstverlening continu te verbeteren. Daarnaast ondersteun je bij acquisitie, marketing en de ontwikkeling van nieuwe (digitale) producten, om onze expertise nog breder te kunnen inzetten.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de invloed van actuele onderwerpen op ons werk! Denk bijvoorbeeld aan de ondergrondse opslag van CO2 in het indrukwekkende Porthos-project of het grootste project in Europa voor groene waterstof. Als onderdeel van ons team ben je betrokken bij deze baanbrekende initiatieven die een belangrijke rol spelen in de energietransitie. Je draagt bij aan een duurzamere toekomst en kunt met trots vertellen over de impact van je werk.

Kortom, als Junior Adviseur Omgevingsveiligheid ben je een onmisbare schakel in het waarborgen van de veiligheid rondom de industrie. Je werkt aan uitdagende projecten, volgt de nieuwste ontwikkelingen op de voet en draagt bij aan de introductie van innovatieve energiebronnen zoals waterstof. Ben jij klaar om een bijdrage te leveren aan deze spannende en impactvolle werkzaamheden? Betreed een wereld van veiligheid en innovatie als Junior Adviseur Omgevingsveiligheid!


Jouw werkzaamheden
  • Grondig analyseren van risico’s in verband met gevaarlijke stoffen bij diverse ruimtelijke plannen;
  • Actief overleg voeren met klanten uit verschillende sectoren, zoals Industrie, Overheid en Transport, om veilige ruimtelijke integratie van nieuwe ontwikkelingen te waarborgen, zowel voor woningen als activiteiten met gevaarlijke stoffen;
  • Uitvoeren van gedetailleerde kwantitatieve risicoanalyses met behulp van geavanceerde software-modellen;
  • Voorbereiden van Provincies, Gemeenten en Industrie op de implementatie van de Omgevingswet en het bieden van ondersteuning bij dit proces;
  • Voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en het delen van deze kennis met collega’s om onze dienstverlening te optimaliseren;
  • Assisteren bij acquisitie, marketing en de ontwikkeling van digitale producten om onze expertise te promoten.


Gevraagd

  • Bezit van een relevant hbo- of wo-diploma, zoals Veiligheidskunde, Milieukunde of een andere bèta-gerelateerde achtergrond;
  • Ervaring met projectmatig werken;
  • Interesse in consultancy voor zowel overheidsinstanties als de industrie;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, enthousiasme en teamgeest;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en sterke rapportagevaardigheden;
  • Vermogen om het maximale resultaat te behalen binnen de gestelde budgetten, deadlines en klantverwachtingen;
  • Bereidheid om digitale middelen te verkennen en toe te passen om werkprocessen te verbeteren, efficiënter te maken en toekomstbestendig te worden.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Al 140 jaar een toonaangevend Ingenieursbureau, in Advies en Projectmanagement. Met hun expertise, partnerships en innovaties dragen ze bij aan een betere samenleving en maken ze de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in