+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Inkomensconsulent Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.349 - € 5.280 p/m

Vacature in het kort

Als Inkomensconsulent bij Maandag® speel je een cruciale rol in het verbeteren van de leef- en financiële situaties van inwoners. Door je empathie en nauwkeurigheid zorg je ervoor dat geen enkele fraudepoging onopgemerkt blijft. Maandag® biedt je de kans om met flexibele zekerheid in verschillende sectoren binnen de publieke sector te werken, terwijl jouw ontwikkeling centraal staat. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als Inkomensconsulent bij Maandag® ben je verantwoordelijk voor de uitkeringsaanvragen van inwoners van een gemeente. Je controleert de rechtmatigheid van deze aanvragen. Dit doe je middels een intakegesprek waarin je je begripvol opstelt en écht luistert naar de verhalen van de klant. De klant komt naar jou voor hulp om hun leef- en financiële situatie te verbeteren. Daar zet jij je op vlak van rechtmatigheid voor in. Uiteraard binnen de gestelde kaders van de wet- en regelgeving.


Functie eisen

Als Inkomensconsulent ben je kritisch en weet de juiste vragen te stellen. Je hebt aandacht voor details en bent erg nauwlettend. Zo glipt geen enkele fraudepoging tussen je vingers. Je bent in contact met je cliënten betrokken, integer en empathisch. Voor je werkzaamheden is het ook belangrijk dat je goed bent met cijfers, analytisch ingesteld bent en kun je goed zelfstandig werken. Maar wat is verder nog belangrijk als inkomensconsulent?

  • Minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring als inkomensconsulent binnen een gemeente;
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van SJD en/of MWD;
  • Kennis hebt van GWS, Suites of Socrates.
Over het bedrijf

Maandag® is dé detacheerder in de publieke sector. Al meer dan 30 jaar houden wij de publieke sector scherp, omdat die te belangrijk is om stil te vallen. Dat doen we met meer dan 3.500 professionals die zich dagelijks inzetten binnen de zorg, het onderwijs en de overheid. Opdrachtgevers geven ons daarnaast hun vertrouwen om mooie banen door onze professionals in te laten vullen. Wij van Maandag ® bieden jou de flexibele zekerheid zodat jij “in verschillende keukens kunt gaan kijken” en stappen binnen jouw loopbaan kunt gaan zetten. Bij Maandag ® staan jouw wensen en ambities centraal. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen onder andere door opleiding en training aan onze eigen Maandag® Academy. Gedurende je tijd bij Maandag® bieden we je begeleiding van zowel een Recruiter als Accountmanager.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Inkomensconsulent die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in