+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Inkomensconsulent Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.349 - € 5.280 p/m

Vacature in het kort

Als Inkomensconsulent bij Maandag® speel je een cruciale rol in het verbeteren van levens- en financiële situaties. Je beoordeelt uitkeringsaanvragen en zorgt ervoor dat alles binnen de wettelijke kaders verloopt. Het werk vereist empathie, aandacht voor detail en een kritische blik. Bij Maandag® staat jouw ontwikkeling centraal, met opleidingsmogelijkheden en persoonlijke begeleiding. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

In de functie van Inkomensconsulent bij Maandag® draag je de verantwoordelijkheid voor de uitkeringsaanvragen van de gemeente's inwoners. Je bent belast met de controle van de rechtmatigheid van deze aanvragen. Dit vereist het voeren van intakegesprekken waarin je empathisch te werk gaat en oprecht luistert naar de verhalen van de klant. Klanten benaderen jou met het doel om hun levens- en financiële situatie te verbeteren, en jij zet je in om de rechtmatigheid van deze aanvragen te waarborgen, dit alles binnen de wettelijke kaders.


Functie eisen

Als Inkomensconsulent ben je kritisch en weet de juiste vragen te stellen. Je hebt aandacht voor details en bent erg nauwlettend. Zo glipt geen enkele fraudepoging tussen je vingers. Je bent in contact met je cliënten betrokken, integer en empathisch. Voor je werkzaamheden is het ook belangrijk dat je goed bent met cijfers, analytisch ingesteld bent en kun je goed zelfstandig werken. Maar wat is verder nog belangrijk als inkomensconsulent?

  • Minimaal 1 tot 3 jaar werkervaring als inkomensconsulent binnen een gemeente;
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van SJD en/of MWD;
  • Kennis hebt van GWS, Suites of Socrates.
Over het bedrijf

Opdrachtgevers geven ons het vertrouwen om mooie banen door onze professionals in te laten vullen. Wij van Maandag ® bieden jou de flexibele zekerheid zodat jij “in verschillende keukens kunt gaan kijken” en stappen binnen jouw loopbaan kunt gaan zetten. Bij Maandag ® staan jouw wensen en ambities centraal. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen onder andere door opleiding en training aan onze eigen Maandag® Academy. Gedurende je tijd bij Maandag® bieden we je begeleiding van zowel een Recruiter als Accountmanager.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Inkomensconsulent die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in