+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Sales Talent B2B Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Elka Pieterman Holland

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van online ontwikkeling en draag bij aan een duurzaam en comfortabel leven in elk huishouden. Als Sales Talent B2B bij een internationaal toonaangevend concern, speel je een sleutelrol in het realiseren van onze missie "Part of Every Home." Werk vanuit een van de duurzaamste kantoren in Brabant en ervaar de unieke dynamiek van onze B2B4C strategie, waarbij je direct impact maakt op het vergroten van ons online bereik. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Om samen met jou te bouwen aan een succesvolle toekomst  zijn we op zoek naar een

Sales Talent B2B
Met passie voor online ontwikkeling

De wereld van Elka Pieterman
De Elka Pieterman Group is een internationaal concern en is dé specialist op het gebied van accessoires en onderdelen voor elektrische huishoudelijke apparaten. Met onze ervaring dragen wij bij aan een duurzaam en comfortabel leven in ieder huishouden, en onze medewerkers maken elke dag het verschil voor onze klanten.

Hiermee willen we onze missie bereiken:
“Part of Every Home’’

De uitdaging waar we voor staan is om zoveel mogelijk consumenten te bereiken met onze producten. We hebben hier zelfs een uitdrukking voor: B2B4C. We leveren als groothandel onze producten aan zoveel mogelijk andere bedrijven binnen Europa,  en houden daarbij altijd de behoefte van de eindconsument in het vizier.

We willen dus zoveel mogelijk verkooppunten van onze producten binnen Europa, vooral online. En jij gaat daar mee aan de slag!

Een dag als Sales Talent:
Je komt binnen in een van de duurzaamste kantoren van Brabant, praat even bij met je collega’s en start je dag. Er is een mooie order van Bol binnen gekomen die jij nog even controleert, voordat je deze doorzet naar het magazijn. Vervolgens ga je verder met het voorstel dat je aan het maken bent voor een potentiële klant. Je had deze zelf gevonden en de klant was enthousiast over jullie eerste contact. Je wil dit voorstel graag af hebben zodat je dit in het team overleg kan bespreken.

In de middag staat het team overleg gepland en presenteren jullie de doelstellingen van het team en de voortgang. Jullie spreken hierin de actie lijst door welke gekoppeld is aan de doelstellingen voor het team en waarmee jullie concrete stappen willen te maken. Ook bespreek je direct het voorstel dat je vanochtend had gemaakt. De Sales Manager had nog een paar goede aanvullingen, waarmee je je aanbieding compleet kan maken. Ook krijg je een nieuwe opdracht om onderzoek te gaan doen naar mogelijk nieuwe klantengroepen waar wij een goed aanbod voor kunnen doen.

Na dit overleg controleer jij je mail en heb je een bericht een Franse klant over de order van gisteren. Je zoekt dit gelijk uit en stuurt hen je antwoord. Daarna maak je het voorstel af voor de nieuwe klant en mailt deze. Je krijgt direct al een response dat ze er mee aan de slag gaan, tof!

Aan het einde van je dag controleer je ook nog hoe een aantal van onze producten erbij staan in de webshops van onze klanten en zorgt ervoor dat alle koppelingen weer helemaal in orde zijn. Met een tevreden gevoel sluit jij je computer af, je hebt vandaag weer alles in het werk gezet om onze klanten blij te maken.



Gevraagd

Wat heb jij in huis?
Een drive tot ontwikkeling met een passie voor Sales en E-Commerce. Jouw focus ligt op het verkopen aan relevante E-commerce spelers binnen Europa. Je pakt graag nieuwe initiatieven op, altijd met het oog op kansen, ontwikkeling én rendement . Je bent commercieel gedreven en werkt graag hard om successen te halen.‘Try and fail, but don’t fail to try’ is jouw motto. Steeds nieuwe initiatieven testen en bij succes opschalen, daar krijg jij een kick van. Je bent een echte allrounder en vindt het leuk om ingezet te worden op alle aspecten die met het verkopen van onze producten te maken heeft.

Maar dat is nog niet alles, jij hebt ook:

  • Je hebt een HBO werk/denkniveau (bij voorkeur een economische richting).
  • Je bent klantgericht en integer
  • Je hebt een flexibele instelling, bent energiek en hebt een commerciële drive.
  • Je ziet kansen, vooral ook online, en vindt het leuk om (potentiële) klanten te benaderen te informeren en te ondersteunen.
  • Je bent analytisch sterk en kunt goed overweg met Excel
  • Je beheerst  de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent woonachtig in Breda of de nabije omgeving van Breda.
Dit bieden we jou:
Als  ambitieuze, internationale onderneming, bieden we je  de kans  je talenten verder te ontwikkelen. Het is een uitdagende baan, met marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarin jij aan de slag gaat in onze vestiging in Breda. Als jij je thuis voelt in een dynamische en informele werkomgeving, waar je snel verantwoordelijkheid kan en mag oppakken, ben je bij ons op de juiste plek. Wij geloven namelijk heel sterk in de kracht van onze medewerkers bij de ontwikkeling van onze onderneming.

Aanbod

Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt je sollicitatie emailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of reageer via ons Online Sollicitatieformulier (klik op button "Solliciteer nu!"). Voor vragen en meer informatie over de functie neem je contact op met Annemarie den Houting (HR officer / Finance manager) op nummer 076-5939393. Website:


Trefwoorden: Sales Talent B2B, Vacature, E commerce, HBO, Commercieel / Verkoop, Groothandel / Handel, Duurzaam, Noord-Brabant, Breda, Sales, Ontwikkeling, Leren

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.



Bedrijfsomschrijving

De wereld van Elka PietermanElka Pieterman behoort tot een internationaal concern, de Elka Pieterman Group, en is dé specialist op het gebied van accessoires en onderdelen voor elektronische apparaten in en om huis. Met meer dan 50 jaar ervaring, zijn wij de betrouwbare partner voor de elektro Retail (online en offline) in ons vakgebied. Onze onderneming is sterk waarde gedreven, en onze medewerkers maken elke dag het verschil voor onze klanten. Zelf formuleren we onze missie graag als volgt:"As a reliable partner for our customers, we propose sustainable solutions with dedication and heart".
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in