+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Service Engineer Maritiem Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.775 - € 3.850 p/m

Vacature in het kort

Hou je van technische uitdagingen en reizen? Als Service Engineer Maritiem werk je aan boord van schepen over de hele wereld. Je start je dag met het testen en afstellen van elektrische installaties. Je zorgt ervoor dat alles goed werkt en veilig is. Ook repareer je problemen en maak je systemen beter. Aan het einde van de dag vertel je precies wat je gedaan hebt. Je helpt mee aan de veiligheid en efficiëntie van schepen. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij de golven van technische uitdagingen trotseren en de wereldzeeën doorkruisen als Service Engineer Maritiem? Dan is dit jouw kans om bij te dragen aan de veiligheid en efficiëntie van maritieme installaties wereldwijd. Lees gauw verder!


Wat ga je doen?

Een typische werkdag als Service Engineer Maritiem begint met het afstellen, inbedrijfstellen en testen van elektrische installaties aan boord van schepen. Dit omvat het zorgvuldig controleren van alle elektrische componenten en systemen om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren en voldoen aan de gestelde specificaties. Gedurende de dag schakel je regelmatig met het projectteam om de voortgang van de inbedrijfstelling te bespreken en eventuele uitdagingen te overwinnen.

Naast inbedrijfstelling werk je aan het repareren en retrofitten van algehele projecten, waarbij je ervoor zorgt dat alle elektrische aspecten van het project volledig operationeel zijn. Wanneer zich elektrotechnische storingen voordoen in installaties en drivesystemen op schepen en landinstallaties, ben jij verantwoordelijk voor het opsporen en oplossen van deze storingen om minimale downtime te garanderen.

Aan het einde van de dag rapporteer je nauwkeurig alle uitgevoerde werkzaamheden en draag je de documentatie over aan de Service Coördinator. Dit zorgt voor een naadloze overdracht van informatie en maakt het mogelijk om vervolgacties te plannen indien nodig. Als Service Engineer Maritiem speel je een cruciale rol in het waarborgen van de operationele efficiëntie en veiligheid van maritieme installaties.


Jouw werkzaamheden
  • Afstellen, inbedrijfstellen en testen van elektrische installaties aan boord van schepen;
  • Schakelen met het projectteam over voortgang van de inbedrijfstelling;
  • Repareren en retrofitten van de algehele projecten;
  • Opsporen en oplossen van elektrotechnische storingen in installaties en drivesystemen op schepen en landinstallaties
  • Rapporteren en overdragen van de documentatie aan de Service Coördinator.


Gevraagd

  • Minimaal een mbo-3 diploma in de richting van elektrotechniek of iets vergelijkbaars;
  • Ervaring met het verrichten van inbedrijfstellings- en servicewerkzaamheden;
  • Affiniteit met het werken in de maritieme sector, dit betekent dus geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Kennis en ervaring met het sleutelen aan generatoren, elektromotoren en maritieme systemen;
  • Klantgericht, probleemoplossend en zelfstandigheid past bij jou;
  • Beschikken over minimaal een rijbewijs B;
  • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is specialist in elektrotechnische installaties voor de maritieme sector. Hun leveren en installeren elektrotechniek en elektronica op klant specifieke projecten. Elke klant en project is anders, dit maakt het zo uitdagend om bij hun te werken. Hun klanten zitten gevestigd over de gehele wereld, niet alleen op het land, maar ook op zee! Generatoren, elektromotoren en voorstuwingssystemen zijn voor deze opdrachtgever geen probleem.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in