+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Docent AVO Breda

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.019 - € 5.329 p/m

Vacature in het kort

Duik in het hart van het speciaal onderwijs en word de onmisbare schakel voor jongeren als Docent AVO. Met je brede kennis en sterke pedagogische vaardigheden bouw je een vertrouwensband op met je klas. Ontdek de charme van werken in Noord-Brabant, een provincie rijk aan geschiedenis en cultuur, waar je de kans krijgt om persoonlijke banden te smeden en gemeenschappen te verrijken. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Een helpende hand, een luisterend oor, hart voor de jongeren binnen het speciaal onderwijs, dat heb jij allemaal!

Als Docent AVO ben jij van alle markten thuis en heb jij naast de algemene vakkennis ook een hele sterke pedagogische kant. Jij kent jouw klas het beste en weet hoe je een fijne vertrouwensband op kunt bouwen met de leerlingen


Functie eisen

Als Docent AVO behandel jij de algemeen vormende vakken: Nederlands, rekenen, aardrijkskunde, geschiedenis, levensbeschouwing, culturele vorming en lichamelijke opvoeding. Je bent in staat om rust en structuur te bewaren in de groep, zonder het overzicht en het individu uit het oog te verliezen. Door jouw eerdere ervaring als leerkracht binnen het basisonderwijs sta jij als docent AVO sterk in je schoenen en weet je van aanpakken.

Als Docent AVO verwachten we dat je pedagogisch sterk bent onderlegd, je een flexibele houding hebt en jezelf graag verder wilt ontwikkelen. Daarnaast weet je als geen ander hoe belangrijk het is goed te communiceren. Verder ben je in het bezit van: 

  • Een afgeronde PABO-diploma of een lesbevoegdheid;
  • Relevante stage en/of werkervaring;
  • En ben je tussen de 16 en 40 uur beschikbaar.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, heb je vragen over de vacature én voldoe je aan bovenstaande eisen? Neem dan telefonisch contact met mij via +31 6 13 13 75 33 of per e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Hopelijk tot snel!


Over het bedrijf

Noord-Brabant, een provincie doordrenkt van geschiedenis en cultuur, biedt een opwindende mix van basisscholen in bruisende steden en pittoreske dorpen. Naast de grote steden zoals Breda, Tilburg en Den Bosch, zijn er talloze charmante dorpen en steden in Noord-Brabant die wachten om ontdekt te worden. Hier kun je een persoonlijke band opbouwen met leerlingen en bijdragen aan gemeenschappen die bekend staan om hun gastvrijheid.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent AVO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in