+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Junior Maintenance Engineer Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.950 - € 4.625 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van onderhoudsengineering en speel een sleutelrol in het optimaliseren van installaties. Als Junior Maintenance Engineer ontwikkel je nieuwe methodieken, stuur je complexe onderhoudsprojecten aan en draag je bij aan kostenefficiëntie en productieverbeteringen. Jouw inzet is essentieel voor het waarborgen van bedrijfscontinuïteit. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jouw technische expertise inzetten om de betrouwbaarheid van installaties te optimaliseren en kosten te besparen? Als Junior Maintenance Engineer krijg je de kans om nieuwe methodieken te ontwikkelen en complexe onderhoudsprojecten aan te sturen. Klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen in een dynamische en uitdagende omgeving? Solliciteer dan nu!


Wat ga je doen?

Als Junior Maintenance Engineer begint je dag met het opstellen, beheren en optimaliseren van onderhoudsplannen voor diverse installaties en systemen. Je analyseert de prestaties van apparatuur en bedenkt nieuwe methodieken en diensten om onderhoudsmanagement te verbeteren, waarbij je voortdurend streeft naar efficiëntie. Kostenbeheersing en productie-efficiëntie zijn cruciaal in je werk; je houdt toezicht op onderhoudsuitgaven en zoekt voortdurend naar optimalisatiemogelijkheden zonder de kwaliteit in gevaar te brengen.

Regelmatig voer je onderhoudsscans uit en stel je adviesrapporten op met aanbevelingen om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van apparatuur te verhogen. Ook werk je aan het implementeren en verbeteren van onderhoudsbeheersystemen, waardoor alle onderhoudsactiviteiten efficiënt gepland, uitgevoerd en geregistreerd worden.

Verder draag je bij aan voorstellen voor modificaties om onderhoudsbehoeften te verminderen of installatieprestaties te verbeteren, waarbij je nauw samenwerkt met teamleden. Bij complexe onderhoudsprojecten geef je leiding aan maintenance coördinatoren, maintenance engineers en technici, waarbij je ervoor zorgt dat alle taken binnen de gestelde tijd en budget worden uitgevoerd.

Als Junior Maintenance Engineer vervul je een cruciale rol in het waarborgen van de betrouwbaarheid en efficiëntie van installaties, wat van vitaal belang is voor de bedrijfscontinuïteit en het behalen van bedrijfsdoelstellingen.


Jouw werkzaamheden
  • Opstellen, beheren en optimaliseren van onderhoudsplannen;
  • Ontwikkelen en implementeren van nieuwe methodieken en diensten op het gebied van onderhoudsmanagement;
  • Bewaken en coördineren van de kostenbeheersing en productie-efficiëntie;
  • Uitvoeren van onderhoudsscans en het schrijven van een adviesrapport;
  • Implementeren en optimaliseren van een onderhoudsbeheersysteem;
  • Uitwerken van voorstellen voor modificaties ten behoeve van beter of minder onderhoud;
  • Aansturen van maintenance coördinatoren, maintenance engineers en technici bij complexe en omvangrijke onderhoudsprojecten.


Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting;
  • Relevante ervaring binnen een vergelijkbare rol, mag middels eerdere stages;
  • Ambitie om praktijkgerichte ervaring op te doen in advisering op het gebied van onderhoud;
  • Intrinsieke interesse om continu op de hoogte te zijn van de nieuwste onderhoudstechnieken;
  • Capaciteit om nieuwe omgevingen en opdrachten snel eigen te maken;
  • Beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • In bezit van minimaal een rijbewijs B.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever, met ongeveer 400 collega’s, levert een positieve bijdrage aan het prestatievermogen, de beschikbaarheid, de betrouwbaarheid en de snelheid van het productieapparaat bij onze gerenommeerde klanten in de Nederlandse maakindustrie. Dat doen ze door bijvoorbeeld mee te denken in de totaalinrichting van het onderhoud in een (nieuwe) fabriek, een implementatie van het onderhoudsbeheersysteem te (bege)leiden of mee te draaien in de onderhoudsteams of onderhoudsprojecten. Bij deze opdrachtgever kom je te werken binnen de divisie 'Advies', waar jij het team van 40 maintenance professionals (coördinatoren en engineers) in Nederland versterkt met jouw expertise!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in