+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Maintenance Engineer Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.850 - € 5.100 p/m
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacature in het kort

Bij SPIE Maintenance Solutions is elke dag anders. We zoeken een Maintenance Engineer die houdt van afwisseling en uitdaging. Je werkt voor verschillende klanten op verschillende plekken. Je helpt klanten door hun onderhoud goed te plannen en uit te voeren. Bij ons krijg je meer dan een baan, we bieden een carrière met kansen om te groeien. Je gaat aan de slag in de regio Breda en werkt aan het verbeteren van productieprocessen en onderhoud. Je leidt projecten en brengt nieuwe ideeën in. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Geen dag is hetzelfde bij SPIE Maintenance Solutions. We zoeken een Maintenance Engineer die niet vast wil zitten in eentonige taken of voorgekauwde projecten. Deze rol is perfect voor iemand die graag werkt voor diverse klanten, op verschillende locaties en met uiteenlopende uitdagingen.

Bij de op één na grootste technische dienstverlener van Nederland bieden we meer dan alleen een baan. Je krijgt een carrière met duidelijke groeimogelijkheden, die we graag met je bespreken voordat je zelfs maar aan je eerste werkdag begint als Maintenance Engineer.

Onze klanten kunnen niet zonder jouw expertise. Jij zorgt ervoor dat de productiedoelstellingen worden behaald door het onderhoud efficiënt te plannen en uit te voeren. Vanuit regio Breda ben je actief bezig met:

  • Optimaliseren van productieprocessen en onderhoud.
  • Leiden en coördineren van onderhoudsmanagement en -projecten als adviseur en regisseur.
  • Innoveren en implementeren van nieuwe methodieken en diensten op het gebied van onderhoudsmanagement.


Gevraagd

Je maakt het verschil bij onze klanten. Met jouw visie dat 'gewoon' niet goed genoeg is en je resultaatgedrevenheid. Ook heb je als Maintenance Engineer:

  • Een HBO werk- en denkniveau, verkregen door technische (bedrijfskundige) opleiding en ervaring. 
  • Vijf of meer jaren praktijkgerichte ervaring in advisering op het gebied van onderhoud en asset management.
  • Ervaring als bijvoorbeeld maintenance engineer, projectleider, of adviseur. Als dat in de maakindustrie was, scoor je bonuspunten.

Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer direct!



Aanbod

  • Om te starten een jaarcontract. Een goed begin is het halve werk toch?
  • Een salaris van € 3.850,- tot € 5.100,- bruto per maand
  • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen
  • Het kennis- en netwerkplatform Young SPIE. Gecreëerd vóór en dóór jonge SPIE-collega’s
  • Reisuren- en -kostenvergoeding, of de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden. Ook privé. En in het buitenland
  • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan
  • Een winstdelingsregeling


Bedrijfsomschrijving

Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over het bedrijf en over de vacature. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.Je komt te werken bij SPIE; één van de grootste servicepartijen binnen Nederland, waardoor we je alles kunnen bieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier alle ruimte en ondersteuning om te kijken waar jij als professional gelukkig van wordt. De mogelijkheden voor jou en jouw wensen worden al besproken voordat jij je eerste werkdag hebt gehad. Zo weet je bij ons precies waar je aan toe bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bespreken van het soort opdrachten waar jij gelukkig van wordt, maar ook welke baan je over drie jaar (of over tien jaar) wil hebben. hebben.Je komt terecht in een groot team van collega’s uit de regio West-Brabant die bestaat uit 35 techneuten. Jouw manager is een ervaren people manager die jouw persoonlijke ontwikkeling centraal stelt. Vind jij het belangrijk om altijd te blijven leren? Dan ga je samen met jouw manager kijken waar jij je in bij kan scholen. Jouw team staat bekend als een collegiale en ambitieuze groep professionals met oprechte aandacht voor elkaar. Elk kwartaal komen jullie bij elkaar voor een lekkere barbecue, een kerstfeest of een andere activiteit.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in