+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur Werkplaats Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.500 - € 3.750 p/m

Vacature in het kort

Als Onderhoudsmonteur Werkplaats werk je elke dag aan het repareren en onderhouden van machines en gereedschappen. Je brengt tijd door in de werkplaats, waar je motoren repareert. Soms ga je ook naar projectlocaties om je collega's te helpen. Je taken zijn het plannen van onderhoud, het oplossen van technische problemen, en het zorgen dat alle apparatuur goed werkt. Je bestelt materialen en houdt de voorraad bij. Ook zorg je voor de juiste documentatie. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Als Onderhoudsmonteur Werkplaats ben je dagelijks bezig met reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan (rijdend) materieel en gereedschappen. Je krijgt energie van het sleutelen aan motoren in een werkplaats en af en toe het ondersteunen van je collega’s op de projectlocaties. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Een werkdag van een Onderhoudsmonteur werkplaats begint met het plannen van de dagelijkse taken, waaronder het onderhouden en repareren van machines en voertuigen in het materieelpark. Dit omvat het identificeren en oplossen van technische problemen om ervoor te zorgen dat alle apparatuur optimaal functioneert. Een belangrijk aspect van de rol is het instrueren van andere monteurs over het gebruik en de bediening van de machines, waarbij de nadruk ligt op veiligheid en efficiëntie. De onderhoudsmonteur zorgt ervoor dat alle medewerkers goed geïnformeerd zijn over de werking van de apparatuur om ongelukken en schade te voorkomen.

Naast het uitvoeren van onderhoudstaken, is de onderhoudsmonteur verantwoordelijk voor het tijdig plannen van keuringen aan het materieel en de machines. Dit omvat het coördineren van afspraken met externe keuringsinstanties en het bijhouden van de bijbehorende documentatie. De onderhoudsmonteur is ook verantwoordelijk voor het bestellen en beheren van gebruiksmaterialen en het bijhouden van de voorraad in de werkplaats. Dit omvat het controleren van de beschikbare voorraad en het bestellen van nieuwe materialen indien nodig, om ervoor te zorgen dat alle benodigdheden altijd beschikbaar zijn voor de monteurs.

Daarnaast bezoekt de onderhoudsmonteur regelmatig projectlocaties om collega’s te ondersteunen bij technische problemen of onderhoudswerkzaamheden. Hierbij is het belangrijk om goed te communiceren en samen te werken met het team om efficiëntie te bevorderen en projectdoelen te behalen.

Tot slot houdt de onderhoudsmonteur zich bezig met het bijhouden en beheren van alle benodigde documentatie, zoals onderhoudsrapporten, keuringscertificaten en inventarislijsten. Dit zorgt voor een gestructureerde en georganiseerde werkomgeving en draagt bij aan de efficiëntie van het onderhoudsproces.


Jouw werkzaamheden
  • Onderhouden en repareren van machines en voertuigen van het materieelpark;
  • Instrueren van monteurs op technisch gebied over het gebruik van en bediening van de machines;
  • Zorgdragen voor het tijdig inplannen van keuringen aan materieel en machines;
  • Bestellen en beheren van gebruiksmaterialen en het bijhouden van de voorraad;
  • Bezoeken van projectlocaties en waar nodig ondersteunen van collega’s;
  • Bijhouden en beheren van de benodigde documentatie.


Gevraagd

  • Minimaal een afgeronde technische opleiding op mbo-3 niveau;
  • Relevante werkervaring binnen een soortgelijke functie heeft de voorkeur;
  • Kennis en/of ervaring van diverse technieken; mechanisch, hydraulisch en dieseltechniek;
  • Gezonde allergie voor een 09.00 uur tot 17.00 uur baan;
  • Beheersen van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • In bezit van een rijbewijs B voor het bezoeken van de projectlocaties.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van onderhoud van materiaal en voertuigen. Ze zijn gespecialiseerd in het handhaven van de optimale werking en veiligheid van een breed scala aan apparatuur en voertuigen, variërend van machines en gereedschappen tot transportvoertuigen en zwaar materieel. Met een team van ervaren en toegewijde onderhoudsprofessionals streven ze naar uitmuntendheid in elk aspect van hun werk, met een focus op kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in