+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Consulent bijzondere bijstand Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.349 - € 5.280 p/m

Vacature in het kort

Als Consulent Bijzondere Bijstand bij Maandag(R) speel je een cruciale rol in het beoordelen en verwerken van bijzondere bijstandsaanvragen. Je maakt de afweging tussen levensonderhoud en bijzondere bijstand, gebaseerd op beleidsregels. Je zorgt ervoor dat klanten tijdig en kundig geholpen worden, en houdt daarbij de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten. Bij Maandag(R) staat jouw ontwikkeling centraal, met toegang tot opleidingen en trainingen. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

In jouw rol als Consulent Bijzondere Bijstand zie jij het als jouw verantwoordelijkheid bijzondere bijstandsaanvragen kundig, en tijdig te verwerken. Je beoordeelt aanvragen bijzondere bijstand op noodzakelijkheid en bijzondere omstandigheden. Zo maak je de onderverdeling tussen levensonderhoud of BB. In deze beoordeling val je terug op de beleidsregels voor de bijzondere bijstand. Je onderzoekt of de lopende uitkering nog steeds van toepassing kan worden gesteld. Zo niet, pas je het recht op de uitkering of de hoogte ervan aan.


Functie eisen

In jouw werk ben je dienstverlenend ingesteld. Je maakt van klanttevredenheid jouw doel. Het is belangrijk dat je kundig en nauwlettend te werk gaat en je een brede kennis met je meebrengt op vlak van verschillende wetten en regelingen. Maar wat is verder nou belangrijk als consulent bijzondere bijstand?

  • Hbo diploma;
  • Kennis en ervaring op het gebied van de uitvoering van de bijzondere bijstand en minimaregelingen;
  • Werkervaring binnen een functie m.b.t. het werken met de Participatiewet en Awb;
  • Jij een goed beeld en brede kennis hebt van (voorliggende) voorzieningen: ziektekostenverzekering, schuldhulpverlening, WSNP, Wmo, uitkeringen;
  • Goede systeemkennis hebt van Suite (Centric), GWS of Socrates.
Over het bedrijf

Maandag® is dé detacheerder in de publieke sector. Al meer dan 30 jaar houden wij de publieke sector scherp, omdat die te belangrijk is om stil te vallen. Dat doen we met meer dan 3.500 professionals die zich dagelijks inzetten binnen de zorg, het onderwijs en de overheid. Opdrachtgevers geven ons daarnaast hun vertrouwen om mooie banen door onze professionals in te laten vullen. Wij van Maandag ® bieden jou de flexibele zekerheid zodat jij “in verschillende keukens kunt gaan kijken” en stappen binnen jouw loopbaan kunt gaan zetten. Bij Maandag ® staan jouw wensen en ambities centraal. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen onder andere door opleiding en training aan onze eigen Maandag® Academy. Gedurende je tijd bij Maandag® bieden we je begeleiding van zowel een Recruiter als Accountmanager.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Consulent bijzondere bijstand die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in