+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Trainee project assistent Civiel & Waterketen Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.198 - € 4.072 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van essentiële waterschapstaken bij een eigentijdse werkgever in Midden- en West-Brabant. Als Trainee Project Assistent Civiel & Waterketen speel je een cruciale rol in het zuiveren van rioolwater voor honderdduizenden inwoners en bedrijven. Werk aan uitdagende bouwprojecten en draag bij aan een maatschappelijk belang van formaat. Ontwikkel jezelf binnen een omgeving en maak deel uit van een team dat met passie en talent bijdraagt aan een duurzame toekomst. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Waterschap Brabantse Delta is een eigentijdse werkgever in Midden- en West-Brabant, die zich toewijdt aan essentiële waterschapstaken zoals het waarborgen van voldoende oppervlaktewater van uitmuntende kwaliteit en het beveiligen tegen overstromingen. Onze taken voeren we met betrouwbaarheid uit, gestoeld op ervaring en gebiedskennis uit het verleden, en met hedendaags vakmanschap, passie en talent!

Het werk dat we verrichten is van groot belang. We zuiveren rioolwater, zorgen voor schoon oppervlaktewater in sloten en watergangen, en beschermen de inwoners van West-Brabant tegen overstromingen. Zonder het werk van maandag® zou Nederland niet kunnen voortbestaan.


Functie eisen

Ben jij de gedreven trainee die ervoor zorgt dat het rioolwater van meer dan 800.000 inwoners en ruim 25.000 bedrijven in Midden- en West-Brabant optimaal gezuiverd wordt? Heb jij de passie om onze zuiveringsinstallaties, pompen en gemalen perfect te laten functioneren en werk je graag in een team aan uitdagende bouwprojecten?

Dit ben jij:

• Je hebt een technische opleiding op het gebied van Civiele Techniek, Watermanagement of Werktuigbouwkunde op minimaal HBO-niveau. Een afgeronde Master opleiding is een pré.

• Je bent fulltime beschikbaar (inclusief de tijd die je besteedt aan trainingen binnen het traineeship).

• Je bent een teamspeler, kunt gestructureerd en zelfstandig werken binnen deadlines. Je behoudt overzicht, coördineert werkzaamheden en bent proactief.

• Je beschikt over up-to-date vakkennis binnen het vakgebied van waterzuiveringen, gemalen en pompen.

• Je wilt je graag inzetten voor het maatschappelijk belang en hebt een sterke interesse in het werk van de waterschappen.

• Je bent in staat om een aantal dagen per week op ons kantoor in Breda te werken en zelfstandig naar buitenlocaties in Midden- en West-Brabant te reizen.


Over het bedrijf

Maandag® is de partner in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen deze domeinen staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgevers. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ben jij toe aan een uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Of laat een reactie achter bij Joris Peeters via 06-82855906 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Trainee project assistent Civiel & Waterketen die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in