+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Beleidsmedewerker Buitengebied Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.519 - € 6.361 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van beleidsvorming voor het buitengebied als Beleidsmedewerker bij een toonaangevende partner in het publieke domein. Je wordt het centrale aanspreekpunt voor het benutten van kansen in het buitengebied, met een focus op het stimuleren van de vrijetijdssector en het aanmoedigen van productontwikkeling. Een unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

In deze rol als Beleidsmedewerker Buitengebied bij Maandag® ben jij het aanspreekpunt voor het benutten van kansen in het buitengebied. Dit omvat het stimuleren van de vrijetijdssector, het coördineren van stakeholders en het aanmoedigen van nieuwe productontwikkeling bij diverse ondernemers. We zoeken iemand met ervaring in gemeentelijke processen.


Functie eisen

Wij zoeken een enthousiaste professional met uitstekende communicatieve vaardigheden, die effectief kan samenwerken met collega's en stakeholders. Als Beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het verkennen van toekomstige ontwikkelingen, het leiden van ambtelijke overleggen en het deelnemen aan regionale samenwerkingen.


Over het bedrijf

Maandag® is dé partner in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. Wij begrijpen de snel veranderende behoeften in deze sectoren en zoeken mensen met een frisse blik op de toekomst. Bij Maandag® werken professionals die op de hoogte zijn van technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen.

Ben jij klaar voor een uitdagende rol als Beleidsmedewerker Buitengebied? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joris Peeters via 06-82855906 ofvia de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We kijken uit naar jouw sollicitatie!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsmedewerker Buitengebied die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in