+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Senior Beleidsmedewerker Erfgoed Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.328 - € 5.666 p/m

Vacature in het kort

Maak deel uit van een uniek project om het verhaal van de Molukse samenleving in Tilburg te vertellen. We zoeken iemand die dit bijzondere verhaal kan vormgeven en leiden. Je werkt met verschillende partijen om dit doel te bereiken. Dit is een kans om iets speciaals te doen en een belangrijk stuk geschiedenis te delen. Bij ons krijg je de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken en zelfs voor langere tijd op één plek te blijven. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Er dient zich nu een kans aan om het verhaal van de Molukse samenleving in Tilburg beter te vertellen. We zoeken daarom een deskundige/projectleider/procesleider die enkele concrete opgaven kan vertalen naar een zorgvuldig vormgegeven proces, regie kan houden op de uitvoering en verschillende partijen (intern- en extern) hierbij kan betrekken.


Functie eisen

Uit de contacten met de gemeenschap merken we dat er onvoldoende erkenning is van het leed dat deze gemeenschap heeft meegemaakt in Nederland. Gevaar is al snel dat deze gemeenschap geen vertrouwen heeft in de overheid.

We gaan er vanwege de unieke geschiedenis van de gemeenschap vanuit dat deze niet van toepassing is op andere gemeenschappen in Tilburg. Maar het helpt ons wel in het denken over hoe we het verhaal van specifieke gemeenschappen in Tilburg kunnen vertellen.  


Over het bedrijf

Maandag® is de partner in het publieke domein en detacheert professionals binnen zorg en welzijn, de overheid en het onderwijs. De ontwikkelingen binnen deze domeinen staan niet stil. Bij Maandag® weten wij wat voor mensen vandaag nodig zijn. Mensen met een frisse blik op morgen. Die aangesloten zijn op de technologische, juridische, financiële en maatschappelijke ontwikkelingen. Kortom; met kennis van zaken. Dat zijn de mensen van Maandag®.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je aan de slag gaan bij verschillende opdrachtgevers. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ben jij toe aan een uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Of laat een reactie achter bij Joris Peeters via 06-82855906 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Senior Beleidsmedewerker Erfgoed die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in