+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Neonatologieverpleegkundige - Omgeving Tilburg Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.434 - € 4.842 p/m

Vacature in het kort

In ons team werk je samen met verschillende experts zoals verpleegkundigen, artsen en andere zorgprofessionals. Je kunt hier veel leren en je vaardigheden goed gebruiken. We zorgen voor kwetsbare patiënten en werken met veel zorg en aandacht. Dit doe je in een ziekenhuis dat belangrijk vindt, met een team dat altijd het beste voor de patiënten wil. Je helpt mee om mensen gezonder te maken en een goede zorg te geven. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Dit gedreven team bestaat uit (gespecialiseerd) verpleegkundigen, kinderartsen, neonatologen, gynaecologen, verloskundigen, kinderfysio, pedagogisch hulpverlener, logopedie en maatschappelijk werk. Een super multidisciplinaire omgeving dus waarin jij jouw skills optimaal kan ontwikkelen en benutten.


Functie eisen

Voldoe jij aan de volgende eisen?:

  • Je beschikt over een afgeronde verpleegkundige opleiding ICN of HCN. Je bent BIG-geregistreerd;
  • Je hebt werkervaring in of in elk geval affiniteit met neonatologie en/of obstetrie en je weet je hier kan verwachten. Je hebt veelal te maken met kwetsbare patiënten. Je beschikt dan ook over empathie en een goed inlevingsvermogen en je straalt vertrouwen naar hen uit;
  • Jij kan krachtig en zelfverzekerd handelen in ieder (acute) situatie;
  • Je draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en je bent gedreven om jouw patiënt altijd de beste zorg te leveren.

Ben jij een neonatologieverpleegkundige in hart en nieren? En gaat jouw hart sneller kloppen van werken met kleintjes? Dan is dit een supermooie functie voor jou! Bij interesse neem telefonisch contact met mij via +31 6 13 03 01 49 of per mail via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Spreken we elkaar snel?


Over het bedrijf

Je komt te werken in een medisch centrum in het altijd gezellige Breda dat hoogwaardige zorg biedt aan patiënten in de regio. Met focus op innovatie, kwaliteit en patiëntgerichtheid, biedt het ziekenhuis een breed scala aan specialistische diensten en behandelingen. Het toegewijde team van zorgprofessionals staat bekend om hun expertise en empathie. Iedere dag weer streven ze ernaar om elke patiënt de beste mogelijke zorgervaring te beiden, met als doel het bevorderen van gezondheid en welzijn.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Neonatologieverpleegkundige - Omgeving Tilburg die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in