+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Allround hovenier Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Artiflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij ons ga je werken als hovenier aan mooie tuinen. Je maakt deel uit van projecten in het hogere segment, waar je echt iets kan neerzetten. Denk aan het bouwen van pergola's, vijvers en meer. Ook het onderhoud van tuinen hoort erbij. Je deelt je kennis met een BBL-leerling. Veiligheid is belangrijk voor ons, daarom zorgen we voor de juiste spullen en opleidingen. Elke vrijdag sluiten we de week af met een borrel. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Artiflex zoekt een allround hovenier voor onze vacature in (Plaats). Jij gaat aan de slag in het hogere segment tuinen waarbij je dus aan echte prestige projecten werkt. Hierbij moet je denken aan de aanleg van pergola's, vijvers en vlonders, beplanting en bestrating en elektriciteit. Ook het onderhoud van tuinen valt binnen jouw functie. Met jouw ervaring vind je het ook geen probleem om een BBL-leerling te begeleiden en de fijne kneepjes van het vakgebied uit te leggen. Artiflex selecteert opdrachtgevers die aandacht hebben voor een veilige werkomgeving, omdat wij het belangrijk vinden dat jij veilig aan de slag kunt gaan. Als je werkt voor Artiflex, werk je voor een ambachtelijke club van vakmensen voor vakmensen. Omdat wij ons hebben gespecialiseerd in de bouw, infra, metaal & techniek, weten wij wat er speelt in de markt en wat onze vakmensen belangrijk vinden. Daarom zorgen wij ervoor dat je op tijd je salaris ontvangt, helpen je aan de benodigde PBM's en functiegerelateerde opleidingen (zoals VCA) kunt behalen. Ook ben je iedere vrijdag vanaf 16:00 welkom op onze borrel.

Jouw toekomstige werkzaamheden:

Aanleg van tuinen (luxe segment);
Onderhoud van tuinen;
Begeleiden van BBL traject

Gevraagd

Je hebt een afgeronde mbo hoveniersopleiding en aantoonbare relevante werkervaring als allround hovenier. Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B (BE is een pré) en kun je tuinontwerpen lezen. Uiteraard heb je goede kennis van planten. gfhgfhdh



Aanbod

Een marktconform salaris volgens de Hoveniersbedrijf CAO en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer, doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden en het vooruitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Word jij onze nieuwe allround hovenier? Stuur dan nu je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Wij nemen dan gegarandeerd contact met je op.

Bezoek ook onze Facebookpagina De 7 zekerheden van Artiflex: 1. Wij betalen je op tijd 2. Wij bieden je een aantrekkelijke pensioenregeling 3. Wij zijn gespecialiseerd in bouw, infra metaal & techniek 4. Wij hebben de vakman centraal staan 5. Wij helpen je aan de benodigde PBM's 6. Wij bieden je opleidingsmogelijkheden 7. Wij organiseren iedere vrijdag vanaf 16:00 een borrel voor onze vakmensen #wijzijnartiflex

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in