+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Projectcoördinator Duurzaamheid Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een kans om te groeien en belangrijk werk te doen? Als Medior Projectcoördinator werk je aan grote projecten in de bouw. Je helpt vanaf het begin tot het eind. Je werkt met veel mensen samen, binnen en buiten het bedrijf. Je zorgt dat alles goed gaat en dat iedereen blij is. Je krijgt een laptop, auto en telefoon. Ook kun je veel leren en doorgroeien. Plus, je mag zelf kiezen wanneer je vakantie neemt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als jij de ambitie hebt om als projectcoördinator snel door te groeien naar projectleider, dan is dit je kans! Als Medior Projectcoördinator ga jij aan de slag met de grotere en complexere projecten, dit kan zowel gericht zijn op renovatie en transformatie als op nieuwbouw. Dit hangt mede af van jouw ambitie. De organisatie kijkt namelijk naar jouw kracht en hetgeen jij leuk vindt om te doen.

Als Medior Projectcoördinator ben jij vanaf de tender betrokken bij het project. Je hebt een brede rol waar je zelf invulling aan kan geven. Als projectcoördinator heb jij een hele belangrijke rol naast de projectleider. Samen vertalen jullie het ontwerp naar een gedetailleerd bouwplan. Dit bouwplan is uitgewerkt in concrete doelstellingen, planning, bouwmethoden, benodigde middelen, budgetten en oplevering van eindresultaten.

Concreet betekent dit dat in samenwerking met de projectleider en opdrachtgever jij de voorfase aanstuurt (inclusief plan van aanpak), en de gesprekspartner bent voor opdrachtgevers. Je werkt dus niet alleen samen met je collega’s, maar ook met verschillende externe partijen en werkt samen met adviseurs en ontwerpers. Het ketendenken zit verweven in al jouw werkzaamheden: jij gaat nauwe samenwerkingen aan en bent samen met de projectleider verantwoordelijk voor inkoop en contractering van leveranciers en onderaannemers.

Ook het aanvragen en gereedmaken van vergunningen behoort tot het takenpakket. Je bereidt jouw werk voor in BIM en zorgt dus voor een optimale inzet daarvan. Daarbij hoort ook het aansturen van modelleurs en junior werkvoorbereiders.

Samenwerken is een sleutelwoord in deze baan. Samen met de betrokkenen doe je er alles aan om een project te laten slagen en te zorgen voor een veilige, goede en betaalbare huisvesting van bewoners. De bewoners staan centraal. Jij houdt rekening met bewoners die tijdens de uitvoering van de werkzaamheden in hun woning kunnen blijven.

Bij de organisatie waar je komt te werken heerst er een bepaalde rust op de werkvloer. Het is een mensgerichte organisatie die handelt vanuit de klantvraag.

Benefits
  • Werken bij een succesvolle en innovatieve aannemer, met korte lijnen;

  • Salaris tussen de 4500 en 6000,-

  • Laptop, auto, telefoon etc;

  • Binnen het bedrijf zijn diverse doorgroeimogelijkheden. Met andere woorden, dit is een ideale positie als je veel wilt leren en door wilt groeien;

  • Ruime opleidingsmogelijkheden;

  • Je bent niet verplicht om in de bouwvak jouw vakantie op te nemen.

Bouwstenen voor succes
  • Je bent bekend met BIM, of je wilt dit leren;
  • Jij bent sterk in het organiseren, aansturen en het bewaken van overzicht op de lopende projecten;
  • Je werkt snel maar ook zorgvuldig;
  • Je vindt het leuk om contact te hebben met verschillende partijen (opdrachtgevers en (keten)partners);
  • Je past bij de cultuur van een modern familiebedrijf;

De organisatie is op zoek naar mensen met passie voor de bouw! Heb jij dat? Solliciteer dan direct, zodat wij kunnen sparren over de mogelijkheden.



Bedrijfsomschrijving

Renoveren, onderhouden en verduurzamen, dat is waar deze bouwer sinds de jaren 70 goed in is. Ze werken vooral op complexe binnenstedelijke locaties, in bewoonde of onbewoonde staat. Het is een onafhankelijk familiebedrijf, waar passie voor de bouw centraal staat. Het draait hier vooral om werken met plezier en op zoek blijven naar verbetering en vernieuwing, daar komt ook de drive voor innovatie vandaan. Een voorbeeld hiervan is dat alle projecten in BIM worden uitgevoerd.Deze innovatieve bouwer ziet het belang van data in en probeert hier zoveel mogelijk op in te spelen, hier zijn voor werknemers ook mogelijkheden. Er wordt samengewerkt met woningcorporaties, met grootschalige renovatie- en onderhoudsprojecten tussen de € 1 en € 15 miljoen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in