+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

TIG Lasser Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een TIG lasser met passie voor techniek! Werk met RVS en aluminium op verschillende projecten. Ons team is een groep experts die graag hun kennis delen. Je krijgt de kans om te groeien en je ambities waar te maken. Het werk is afwisselend, van werkplaats tot op locatie. We bieden een goed salaris en extra s zoals een pensioenplan en reisvergoeding. Je persoonlijke groei is belangrijk voor ons. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Heb jij een technisch oog en ben je oplossingsgericht? Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een kundige TIG lasser met verstand van zaken in regio Breda. Ben jij de specialist die wij zoeken? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou!


Organisatie

Binnen ons bedrijf houden we ons voornamelijk bezig met staalbouw. We werken binnen de utiliteit op afwisselende projecten. Onze werkplaats bevindt zich in Breda en ons team bestaat uit echte specialisten. Hierdoor leveren we altijd vakwerk. Ons specialisme ligt onder andere bij de constructie- en plaatwerk, staal/RVS/aluminium, machine-en apparatenbouw, revisiewerkzaamheden en montage/onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf en nemen we graag leerling lassers onder onze hoede. Wil jij je kennis en kunde graag delen met de toekomst? Dan is daar binnen ons bedrijf alle ruimte voor. Tot slot vinden we het ook belangrijk dat jij de kans krijgt om je te ontwikkelen. Binnen ons bedrijf is er alle ruimte om door te groeien en je ambities waar te maken.


Functie

Als TIG lasspecialist ben jij een expert in het bewerken van RVS en aluminium. Jij bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van RVS/aluminium componenten en constructies, zowel seriematig als in enkelstuks, op basis van gedetailleerde technische tekeningen voor diverse kleine en grote projecten. Je werkt meestal in de werkplaats in Eindhoven, maar je moet ook op locatie werken en daarheen reizen. Dit maakt je functie zeer gevarieerd en dynamisch, waardoor geen enkele dag hetzelfde is!


Functie eisen

Ben jij een gecertificeerd TIG lasser met meerdere jaren ervaring in zowel serie- als enkelstuk productie? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken.

Jij hebt:

  • Aantoonbare werkervaring als TIG lassen, bij voorkeur minimaal niveau 2 TIG lassen
  • Ben je in het bezit van VCA (of bereid deze te behalen)
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • Je hebt technisch oog en kan met tekeningen werken
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bent een duizendpoot en past je makkelijk aan
  • Je hebt een 'doe mentaliteit'
Aanbod

Bij ons toonaangevende bedrijf kun je een uitdagende en gevarieerde rol vervullen als TIG lasser. Ons salarispakket is competitief en wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een hoogwaardig pensioenplan, reisvergoeding, beschermende werkkleding en de mogelijkheid om een vast dienstverband te verkrijgen. Bij ons staat jouw persoonlijke groei en voldoening centraal, waardoor wij jouw eigen wensen en doelen hoog in het vaandel hebben staan. Wij bieden dus voldoende mogelijkheden om jouw ambities na te streven.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in