+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.
Laad meer vacatures

TIG Lasser Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor ons lasbedrijf zoeken we een ervaren TIG lasser die graag met RVS en aluminium werkt. Je maakt zelfstandig onderdelen en constructies, zowel in de werkplaats als op locatie. Ons team is een groep vakmensen die elke dag het beste willen leveren. We bieden een afwisselende baan, de kans om te groeien en een plek waar jouw ideeën belangrijk zijn. Ook zorgen we goed voor je met een mooi salaris, een veilige werkplek en meer. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij de vakman of vakvrouw die ons team komt versterken? Voor ons lasbedrijf zijn we op zoek naar een kundige TIG lasser met verstand van zaken in regio Tilburg. Is je nieuwsgierigheid gewekt? Dan vertellen we je hieronder graag meer!


Organisatie

Bij ons bedrijf draait alles om staalbouw. Wij zijn gespecialiseerd in de utiliteit en werken aan uiteenlopende projecten. Onze werkplaats bevindt zich in het bruisende Tilburg en ons team bestaat uit een groep gedreven vakmensen die elke dag streven naar perfectie. Wij zijn gespecialiseerd in constructie- en plaatwerk, staal/RVS/aluminium, machine- en apparatenbouw, revisiewerkzaamheden en montage/onderhoudswerkzaamheden. Als erkend leerbedrijf bieden wij leerling lassers de kans om zich te ontwikkelen en hun kennis te vergroten. Wij moedigen onze medewerkers aan om hun ambities waar te maken en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien binnen ons bedrijf. Bij ons is geen dag hetzelfde en heerst er een informele, maar professionele sfeer.


Functie

Je bent dé TIG lasser van ons team en je werkt voornamelijk met materialen als RVS en aluminium. De bedoeling is dat je zelfstandig RVS/aluminium onderdelen en constructies maakt. Dit doe je vanaf een vaste tekening, seriematig en enkelstuks voor kleine en grote projecten. Je bent werkzaam in de werkplaats in Tilburg, maar het komt ook voor dat je op een andere plek in Nederland aan de slag moet voor een klus op locatie. De functie is erg veelzijdig waardoor je nooit stil hoeft te zitten.


Functie eisen

Wij zoeken een gecertificeerd TIG lasser met meerdere jaren ervaring, zowel seriematig als in enkel stuks.

Verder:

  • Aantoonbare werkervaring als TIG lassen, bij voorkeur minimaal niveau 2 TIG lassen
  • Ben je in het bezit van VCA (of bereid deze te behalen)
  • Ben je in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • Kan je goed tekening lezen
  • Ben je Fulltime beschikbaar
  • Kan je goed zelfstandig en in teamverband werken
Aanbod

Wij bieden je een diverse, uitdagende functie als TIG lasser bij een erkend en ervaren bedrijf. Natuurlijk bieden we je ook een mooi salaris aan en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kan je een goed pensioen verwachten, reiskostenvergoeding, veilige werkkleding en uiteindelijk een vast dienstverband. Binnen ons bedrijf is er ruimte voor jouw input. Schroom dus niet om je wensen te communiceren. Zo wordt ons bedrijf ook een fijne plek voor jou!


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in