+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Calculator Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.630 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Hou je van werken aan projecten en het maken van plannen die leiden tot succes? Dan is de rol van Calculator bij BAM Infra iets voor jou. Je werkt in een team dat projecten binnenhaalt en zorgt voor goede begrotingen. Je kantoor is in Breda, en je werkt aan projecten in verschillende gebieden. Bij BAM kun je flexibel werken, krijg je korting op fitness en kun je deelnemen aan een collectieve zorgverzekering. Ook is er ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hou je van de dynamiek van tenders, waar een samenwerking met collega's leidt tot succesvolle oplossingen? En ben je op zoek naar een positie in een groeiende organisatie die voortdurend projecten met succes weet te verwerven? Dan nodigt BAM Infra Regionaal Zuid je uit om aan boord te komen in een rol als Calculator.

Wat ga je doen

Als calculator infra vervul je een veelzijdige rol waarin je de verantwoordelijkheid draagt voor het opstellen van kostprijsbegrotingen voor diverse projecten. Je bent niet alleen betrokken bij het aannemen van onze projecten, maar speelt ook een cruciale rol in verschillende bouwteams. Als onderdeel van het tenderteam geef je invulling aan verschillende werken in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Daarnaast ben je ook werkzaam voor projecten in het havengebied Rotterdam of op industriële locaties zoals Chemelot.

  • In bouwteams en tijdens tenderfases ben jij de sleutelfiguur bij het opstellen van begrotingen en het bepalen van de juiste kostprijs. Je bent bedreven op het gebied van infra- en asfaltwerkzaamheden, en tegelijkertijd bewaak je de synergie met integrale werkzaamheden. 
  • Als kennisdrager in kostprijzen voor emissievrij werken verdiep je je ook in moderne asfaltmengsels, de bijbehorende milieukostenindicatoren en in inzet emissieloos-materieel.
  • In samenwerking met het tenderteam lever je een cruciale bijdrage aan het succesvol verwerven van projecten door volledige en goed uitgewerkte aanbiedingen te creëren voor de opdrachtgever. Binnen het team ligt jouw taak in het berekenen van de kostprijs en het inschatten van mogelijke kostenafwijkingen, zoals personeelskosten, materiaalkosten en uren, met als doel een nauwkeurige economische 'bandbreedte' vast te stellen. 
  • Je vervult een belangrijke rol bij het specificeren, aanvragen, beoordelen en vergelijken van offertes van derden, met inachtneming van de geldende richtlijnen van het inkoopbeleid.
  • Na het succesvol binnenhalen van een project door BAM, ben je verantwoordelijk voor een vlotte overdracht van calculatiedossiers aan de projectteams. 
Jouw werkomgeving

Je gaat werken bij BAM Infra Regionaal Zuid, op ons kantoor in Breda. Hier bevindt zich ook jouw standplaats voor deze functie. Je maakt deel uit van een team van calculatoren dat werkzaam is op onze locaties in Helmond en Bergen op Zoom. Je bent betrokken bij infrastructurele projecten in de regio Zeeland, het havengebied Rotterdam en West-Brabant, waarbij de tenderteams vaak ter plaatse projecten uitwerken.

Het team is hecht en divers in leeftijd en (studie)achtergrond. Samenwerking zit in ons DNA, en dat vertaalt zich in de vele projecten en bouwteams waarin we samenwerken met andere BAM-divisies. Je komt terecht in een informele en collegiale werkomgeving, waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen.

Wij bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Wij bieden je de mogelijkheid tot bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40% en deelname aan een collectieve zorgverzekering, zodat je gezondheid en welzijn worden ondersteund. Zo willen wij een omgeving creëren waarin wij jou volop perspectief en ontwikkelingsmogelijkheden bieden binnen BAM, zodat je kunt blijven groeien en jezelf verder kunt ontplooien.

  • Een salaris tussen de € 4.500,- en € 5.630,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bouw en Infra cao, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen op basis van een fulltime dienstverband
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Een elektrische leaseauto of mobiliteitsbudget.
  • Een laptop en iPhone om je werk efficiënt en effectief uit te kunnen voeren.

Ben je jonger dan 35 jaar? Dan kun je deelnemen aan Young BAM. Dit initiatief organiseert jaarlijks diverse activiteiten, waaronder (online) projectbezoeken en workshops over nieuwe ontwikkelingen in onze branche.
 

Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken een gedreven calculator met een scherp analytisch vermogen en uitstekende numerieke vaardigheden. Je beschikt over een ruim technisch inzicht en kunt goed samenwerken met verschillende teams, waarbij jouw communicatieve vaardigheden van belang zijn. Doortastendheid, gestructureerd werken en resultaatgerichtheid typeren jouw aanpak. Kennis van wet- en regelgeving in de bouwsector, inkoopvaardigheden en innovatief denken zijn belangrijke troeven. Als onderdeel van ons team speel je een sleutelrol bij het succesvol beheren van kosten en het realiseren van doelen binnen gestelde deadlines en budgetten.

En verder:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van Civiele Techniek of vergelijkbaar.
  • Enkele jaren ervaring als calculator in de wegenbouw.
  • Sterke analytische en organisatorische vaardigheden.
  • Resultaatgericht, stressbestendig en besluitvaardig.
     
Het sollicitatieproces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Raysha Manna maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Raysha Manna via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-50889843 gerust! 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in