+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Sliedrecht.

Kostendeskundige Infra Sliedrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van grote multidisciplinaire projecten als Kostendeskundige Infra, waar jouw rol essentieel is in het opstellen van complete kostenramingen en het adviseren van belangrijke partijen. Door jouw expertise draag je bij aan het succes van projecten en krijg je de kans om zowel je eigen ontwikkeling als die van je team te stimuleren. Jouw inbreng is cruciaal in de ontwerpfase en biedt een unieke kans om snel door te groeien. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij meewerken aan grote multidisciplinaire projecten en ook nog eens impact hebben op het milieu? Lees dan gauw verder!

Als Kostendeskundige Infra ga jij in jouw team aan de slag om complete kostenramingen op te stellen voor multidisciplinaire projecten. Jij verwerkt de input van jouw team tot een compleet kostenplaatje om hiermee vervolgens verschillende partijen te adviseren en aan te sturen. Denk hierbij aan een projectleider of projectmanagers. Jij brengt advies uit op risico's in het project en coacht jouw teamgenoten om hiermee het project naar een succes te werken. Dit betekent dat jij een belangrijke speler bent in het ontwerpfase en schakel jij ook met verschillende lagen in de organisatie om deze fase te doorlopen. Dit maakt het werk ook uniek omdat jij hierdoor ook snel door kan groeien. Kort samengevat houd jij je bezig met het volgende:

  • Het opstellen van complete kostenramingen;
  • Het adviseren aan verschillende partijen op basis van kosten en risico's;
  • Het bepalen van strategieën en denkrichtingen;
  • Het coachen van jouw team.


Gevraagd

Als Kostendeskundige Infra ben jij communicatief vaardig en heb jij geen enkel probleem met schakelen op verschillende lagen binnen de organisatie. Jij bent analytisch en creatief, hierdoor weet jij frisse inzichten te brengen in projecten en sta jij open voor innovatie. Jij kijrgt ook veel vrijheid om jouw creativiteit uit te werken en toe te passen. Naast deze kwaliteiten beschik jij over het volgende:

  • Een afgeronde hbo of wo, denk hierbij aan Civiele Techniek, Bedrijfskunde of een economische opleiding;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de civiele techniek;
  • Jij hebt een goede dosis affiniteit met duurzaamheid;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Aanbod

Als Kostendeskundige Infra kom jij terecht in een warm team met verschillende professionals die elkaar omhoog tillen op persoonlijk en zakelijk vlak. En plek waar jij persoonlijke ontwikkeling mag doormaken en kan doorgroeien binnen en buiten jouw functie. Hiernaast biedt dit advies- en ingenieursbureau jou het volgende:

  • Een salaris tussen €4.500 en €6.000 bruto per maand;
  • Een telefoon, laptop en leaseauto van de zaak;
  • Een uitstekende pensioensregeling en winstuitkering;
  • De mogelijkheid voor hybride werken;
  • De kans om mee te werken aan uitdagende projecten bij dit bureau!


Bedrijfsomschrijving

Dit advies- en ingenieursbureau staat bekend om zijn diversiteit. Waar ze wereldwijd bezig zijn op verschillende divisies binnen de bouw en techniek. Hier kom jij op een afdeling terecht waar de volledige focus en expertise ligt op de infra. Je komt te werken aan verschillende project met een combinatie van verschillende disciplines. Hierbij ligt de focus niet alleen op kwaliteit maar ook op het verbeteren van de huidige leefomgeving. Dit doe je samen met verschillende specialisten binnen de organisatie waardoor de mooiste resultaten intern en extern worden behaald. Samen leer je van elkaars fouten en successen. Het bedrijf snapt namelijk heel goed het belang van ontwikkeling en maakt ook verschillende budgetten vrij om de doorgroei van personeel te stimuleren of dit nou binnen of buiten hun huidige functie valt. Door deze manier groeit niet alleen het personeel maar ook het bedrijf. Om deze groei te behouden hoort hard werken, maar deze organisatie snapt natuurlijk ook dat hard werken ook moet lonen. Hier hoort een goede verloning, flexibel werken, goede secundaire arbeidsvoorwaarde bij, maar ook de bedrijfsuitjes waardoor jij even tot rust kan komen in een informele sfeer. Deze succesformule heeft geleidt tot een onvermijdelijke bedrijfsgroei waardoor ze nu een vacature open hebben staan voor een Kostendeskundige Infra!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in