+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Installatietechniek Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van werken met CV ketels, ventilatiesystemen en warmtepompen? Werk je graag samen met klanten en los je graag problemen op? Dan is deze baan iets voor jou! Je doet niet alleen standaard werk, maar ook kleine installatieklussen en helpt bij storingen. Het werkrooster is eerlijk verdeeld. Je krijgt een eigen bus, kleding en gereedschap. Je leert veel en kunt jezelf ontwikkelen. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Werk je graag met CV ketels, ventilatiesystemen en warmtepompen? Denk je mee met de klanten en ben je oplossingsgericht? Dan komen we heel graag met je in contact!Naast die normale klusjes doe je ook kleine installatiewerkzaamheden en draai je af en toe storingsdiensten. Maar maak je geen zorgen, het rooster is eerlijk verdeeld zodat niemand te vaak aan de beurt is. En we werken als een team, dus als je hulp nodig hebt, staan je collega's voor je klaar.


Organisatie

Al ruim 30 jaar zijn wij actief in de installatietechniek. Begonnen in de ouderlijke woning van onze oprichter en inmiddels zitten we een eigen pand met showroom en meerdere mensen in dienst. Als installatiebedrijf zijn we gespecialiseerd in diverse vakgebieden, waaronder (duurzame) verwarming, koeling, ventilatie, loodgieterswerk en sanitair. Bij ons werken flexibele teams van vakbekwame en betrokken medewerkers. We beschikken over eigen montagepersoneel, dat wordt ondersteund door afdelingen voor calculatie, engineering en werkvoorbereiding. Dit resulteert altijd in hoogwaardige eindresultaten. Onze directe communicatielijnen en horizontale bedrijfsstructuur zorgen ervoor dat we een veelzijdige dienstverlening kunnen bieden. Met expertise binnen gecertificeerde afdelingen kunnen we een breed scala aan installatieoplossingen aanbieden. Of het nu gaat om individuele projecten of samenwerkingen binnen bouwteams, wij voegen altijd waarde toe met onze kennis en ervaring.


Functie

Als servicemonteur binnen ons team krijg je alle benodigdheden om zelfstandig aan de slag te gaan: een eigen werkbus, kleding en gereedschap. Je bent actief bij meerdere verschillende klanten waaronder diverse bedrijven, waarbij je je richt op controle en onderhoud van cv-ketels, ventilatiesystemen en warmtepompen. Daarnaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor storingen en is het daarom van belang dat je klantgericht en communicatief vaardig bent. We zoeken iemand die bereid is om zich continu te blijven ontwikkelen, zodat we bij kunnen blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en milieubewuste werkmethoden. Naast serviceklussen verricht je ook kleine installatiewerkzaamheden en draai je mee in storingsdiensten, waarbij het rooster zorgvuldig is opgesteld zodat iedereen gelijke diensten draait. Samenwerking staat centraal in ons team, bestaande uit ruim 15 collega's, waarvan zes op kantoor en acht in de buitendienst. Of je nu zelfstandig werkt of samen met een collega, bij ons sta je er nooit alleen voor.


Functie eisen
  • Je hebt een MBO 3 Installatietechniek opleiding niveau 3
  • Je hebt ervaring binnen de Installatietechniek
  • VCA certificaat
  • Je bent professioneel, klantvriendelijk en denkt in oplossingen
Aanbod
  • Een goed salaris die in lijn ligt met jouw werkervaring en opleiding
  • Leuke bedrijfsactiviteiten
  • Persoonlijke ontwikkeling in de vorm van begeleiding en cursussen
  • Kans om te werken bij een fantastisch bedrijf
Sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze functie en voldoe je aan de vereisten? Stuur dan jouw cv of neem telefonisch contact met ons op.

We kijken uit naar jouw reactie!

Telefoonnummer: 013-3036008

email: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in