+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Duurzame Kozijnen Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.985 - € 4.982 p/m

Vacatureomschrijving

In onze hypermoderne productiefaciliteiten in Oudkarspel en Heerhugowaard ontwikkelen en realiseren we onder geconditioneerde omstandigheden hoogwaardige elementen (kozijnen, binnenspouwbladen, vloeren, tussenwanden en daken) voor de woningbouw. Daarmee spelen we in op de toenemende vraag naar betaalbare, duurzame, circulaire en gezonde woningen. 

Wil jij hieraan bijdragen als werkvoorbereider? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen

Als werkvoorbereider word je onderdeel van een team van 25 dat bestaat uit werkvoorbereiders, technische specialisten, inkopers en calculators, onder leiding van Chris Jonker. Van onze interne klant BAM Wonen krijgen wij een ontwerp binnen (vaak een TO of bestek). De werkvoorbereider werkt dit ontwerp verder uit en zorgt ervoor dat deze conform de wet en regelgeving is. Bij akkoord van de offerte gaan wij de kozijnen en gevelelementen produceren. Jij denkt tijdens realisatiefase mee over werkmethodes die je uitwerkt in werkplannen. Je bent verantwoordelijk voor het borgen van deze methodes gedurende het volledige project. Je adviseert projectmanagement over personeelscapaciteit, materieel en materiaal. Je voert controles uit en verricht administratieve handeling. Daarnaast bewaak je de (financiële) voortgang tijdens de uitvoering van het werk. Tevens coördineer en bewaak je de contractwijzigingen richting onderaannemers en leveranciers.

Jouw werkomgeving

BAM Wood Concepts (voorheen Stam & Landman) produceert al 35 jaar houten kozijnen, ramen en deuren inclusief beglazing. Onze producten worden samen met onze dochterorganisatie Gevelelementen Noord-Holland als totaalconcept in de vorm van een compleet gevelelement geleverd aan de bouw. Onze producten worden volledig afgestemd op de wensen van onze klanten, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Wij zijn een platte organisatie waar een goede informele werksfeer heerst. Het betreft een fulltime functie waarbij de standplaats Oudkarspel is. Regelmatig ga je naar bouwplaatsen verspreid in Nederland om offertes en calculaties inhoudelijk met de opdrachtgever te bespreken.

Wij bieden jou
  • Een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid in een dynamische omgeving waarin volop wordt gedigitaliseerd.
  • Een salaris tussen de € 3.985,- en € 4.982,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • Een positieve werksfeer in een dynamisch team vol expertises. Veel afwisseling in je werk, aangezien je aan de slag gaat met verschillende projecten
Hier herken jij jezelf in
  • Je hebt een MBO/HBO-opleiding Bouwkunde op zak
  • Je hebt relevante werkervaring die aansluit bij een rol als werkvoorbereider in de woningbouw of affiniteit binnen deze wereld.
  • Jij bent een echte teamspeler die zijn verantwoordelijkheid durft te pakken. Je doet wat je belooft
Het recruitment proces

Is jouw interesse gewekt? Laat dan via de button ‘solliciteren’ jouw gegevens achter. Onze recruiter Joep Hardendood maakt graag kennis met jou. Heb je nog vragen? Bel, mail of app Joep via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06 – 219 066 39 gerust!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in