+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider E Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.800 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Over de functie

Ben jij al een paar jaar werkzaam als werkvoorbereider binnen de installatietechniek en ben je gespecialiseerd in de elektrotechniek, dan kan het zijn dat ik opzoek ben naar jouw. Binnen Maandag hebben we op dit moment unieke kans voor ervaren werkvoorbereiders die hun kennis willen inzetten in uitdagende projecten? Dit is dé kans om een centrale rol te spelen binnen een nieuw team!

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek vervul je een sleutelrol in de organisatie van onze elektrotechnische projecten. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het opstellen van een efficiënte planning, het beheer van benodigde materialen en het waarborgen van vlotte communicatie tussen diverse teams. Deze functie biedt een boeiende en dynamische werkomgeving, waarin je als professional de kans krijgt om je talenten optimaal te benutten. Je zult betrokken zijn bij diverse elektrotechnische projecten, waarbij je de mogelijkheid hebt om continu jezelf te ontwikkelen.

Wij nodigen enthousiaste kandidaten uit om de eerste stap te zetten richting een uitdagende carrière bij ons bedrijf. Ontdek de mogelijkheden om bij te dragen aan innovatieve elektrotechnische projecten en je professionele groei te stimuleren. Solliciteer nu en maak deel uit van ons gedreven team Stuur je CV en motivatiebrief naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. kan natuurlijk ook bellen of appen naar +31651321657


Functie eisen

Wij zoeken:

  • Een werkvoorbereider met meerdere jaren ervaring 3+
  • Minimaal een afgeronde niveau 4 Mbo-opleiding, bij voorkeur in een technische richting.
  • Kennis van elektrotechnische systemen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en
  • Oog voor detail en een gestructureerde werkwijze.
Over het bedrijf

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek bij Maandag® krijg je de kans om met een vast contract aan de slag te gaan bij verschillende vooraanstaande organisaties in de installatietechniek op detacheringsbasis. Ben je nieuwsgierig naar de voordelen die detachering voor jou kan opleveren? Solliciteer direct en ontdek de mogelijkheden!


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Werkvoorbereider E die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden

Maandag® is met 46 vestigingen in 16 steden al meer dan 30 jaar leidend als detacheerder binnen het publieke domein in Nederland. De afgelopen 2 jaar is er, mede door overnames, een sterke groei gerealiseerd. Naast detachering biedt Maandag® ook ZZP-bemiddeling en HR-dienstverlening zoals RPO (recruitment proces outsourcing) en MSP (managed service provider).

Daarmee is Maandag® dé verbinder in werk waar mensen zin in hebben en zin in houden, in zowel de publieke- als commerciële sector. Dagelijks zijn meer dan 4.000 professionals actief binnen de zorg, het onderwijs, de overheid, IT, finance, HR en communicatie. Daarnaast is Maandag® actief op het gebied van engineering, construction en life science in België.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in