+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Groen Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connetix

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Connetix

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.700 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Ben je een ervaren werkvoorbereider met een passie voor groen? Dan is deze kans perfect voor jou! Je gaat werken aan het onderhoud van bermen en groen langs spoorwegen, waarbij je jouw vaardigheden inzet voor de natuur. Je krijgt niet alleen een competitief salaris, maar ook de kans om te groeien door training en ontwikkeling. Plus, je maakt deel uit van een team dat waarde hecht aan diversiteit en duurzaamheid. Dit is je kans om te werken aan iets wat er echt toe doet. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je een ervaren werkvoorbereider die klaar is voor een nieuwe uitdaging in de natuurlijke wereld? Dan is deze kans iets voor jou! We zoeken een gedreven professional die niet alleen bedreven is in werkvoorbereiding, maar ook een liefde heeft voor alles wat groeit en bloeit. Voor onze opdrachtgever is het cruciaal dat je niet alleen technisch bekwaam bent, maar ook een echte teamspeler die graag samenwerkt met collega's om optimale resultaten te behalen.

Het project waaraan je zult werken is zowel uitdagend als inspirerend: het onderhoud van bermen en groen langs spoorwegen. Dit biedt een unieke gelegenheid om niet alleen je vaardigheden toe te passen, maar ook om een positieve impact te hebben op de natuurlijke omgeving. Dit project vereist precisie, organisatie en creativiteit, en we zoeken iemand die enthousiast is om zich aan deze uitdaging te wijden.

Als jij een enthousiaste werkvoorbereider bent die zijn passie voor groen wil inzetten voor een boeiend project en een dynamisch team, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!


Wat worden je voorwaarden als Werkvoorbereider?

Jouw toekomst begint met aantrekkelijke voorwaarden die jouw groei en ontwikkeling ondersteunen. We bieden niet alleen een competitief salaris, maar ook mogelijkheden voor training en certificering om jouw vaardigheden verder te verbeteren. Je wordt onderdeel van een inclusieve cultuur waarin diversiteit wordt gewaardeerd, en je krijgt de kans om bij te dragen aan opwindende projecten die de branche transformeren.

  • ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden

  • ruimte voor eigen inbreng en genoeg vrijheid om je te ontwikkelen

  • deel uitmaken van het duurzaamheidstraject binnen de organisatie

  • maar liefst 40 vrije dagen

  • een salaris van €3000 tot €3700

  • 8,33% vakantiegeld over je jaarsalaris

  • reiskostenvergoeding en pensioenregeling

Wie ben jij?

Onze zoektocht naar de ideale Werkvoorbereider begint met het identificeren van de vereisten die van cruciaal belang zijn om de hoogste kwaliteitsnormen te waarborgen in al onze projecten. We zijn op zoek naar professionals die een sterke technische basis hebben, bij voorkeur met een afgeronde opleiding in civiele techniek, werktuigbouwkunde of een verwant vakgebied. En we waarderen ervaring in soortgelijke functies. Bekijk hieronder de opsomming van de vereisten:

  • je bent een teamspeler en bent communicatief sterk

  • een goede beheersing van de Nederlands taal

  • afgeronde MBO, HBO opleiding in een technische richting

  • kennis van de Wet Natuurbescherming en een DVP is een pre, maar je bent wel bereid deze te behalen

  • je bent nauwkeurig

Wat ga je doen als Werkvoorbereider?

Wat ga jij doen? Als Werkvoorbereider Civiel ben je voor de voorbereiding van diverse aansluitingen van de opdrachtgevers volledig verantwoordelijk. Jij bent bij het gehele proces betrokken en denkt constant mee met de organisatie. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:

  • het opstellen van offertes en het voorbereiden van zowel inkoop als uitbesteding

  • mogelijke risico's verwerken in de voorbereiding van de projecten

  • onderhouden van relaties met opdrachtgevers, vergunningverleners, leveranciers en andere stakeholders

  • schakelen met de uitvoerders

Organisatie

Binnen deze organisatie zijn er tal van mogelijkheden. We zijn gevestigd door heel het land en hebben verschillende dochterbedrijven binnen de civiel en infra technische markt die andere disciplines uitvoeren. Bij ons zal je aan projecten werken zoals het vervangen van asfalt, onderhoud en aanleg van snelwegen, herinrichting van wijken én doen we dit alles met duurzaamheid hoog in het vaandel. Eenmaal binnen onze organisatie wordt je ontvangen in een warm bad. We zijn een grote maatschappij, maar de afdelingen voelen warm en sfeervol aan. We zijn continu bezig met innovaties en zijn heel erg benieuwd naar jouw ideeën. Kom je een keer langs?


Werksfeer

Bij deze werkgever wordt een levendige en stimulerende werkomgeving gecultiveerd, waarin teamwork, integriteit en een diepe passie voor civiele projecten voorop staan. We omarmen en stimuleren initiatieven van medewerkers, waarbij je de vrijheid hebt om je creativiteit volledig te benutten. Ons streven is om een ondersteunende cultuur te creëren waarin individuen kunnen gedijen, groeien en zich ontwikkelen, met een focus op hun persoonlijke ambities en doelen. Bij ons is geen idee te gedurfd, want we geloven sterk in jouw potentieel en bieden volop kansen voor groei. Het enige wat jij hoeft te doen, is deze kansen met beide handen aanpakken. Ben jij er klaar voor om deel uit te maken van deze nauw verbonden werkfamilie?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in