+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Calculator Duurzaamheid Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.980 - € 5.630 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzaamheid en techniek als Calculator Duurzaamheid bij een toonaangevend bouw- en techniekbedrijf. In deze rol adviseer je klanten over innovatieve oplossingen, van kantoorpanden tot stadions, en draag je bij aan het verwezenlijken van duurzame projecten. Geniet van flexibel hybride werken, een competitief salaris, uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, en aantrekkelijke kortingen op diverse services. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij met techniek bezig zijn? Wil jij klanten adviseren over duurzame en innovatieve oplossingen voor hun vastgoed? Ben jij getriggerd door duurzaamheid? Dan is een rol van calculator duurzaamheid écht iets voor jou.

Wat ga je doen

Als calculator duurzaamheid bij BAM Bouw en Techniek Gebouwservices ga je het gesprek aan met onze klanten over het verduurzamen van hun vastgoed, wisselend van kantoorpand tot voetbalstadion. Je vertaalt de wensen naar concrete integrale duurzaamheidsoplossingen die variëren van een compleet nieuw verwarmingsconcept tot een biovergister. Je bent betrokken van het begin tot het eind bij deze projecten. Daarnaast houd je je bezig met:

  • Het maken van kostenanalyses, ramingen en begrotingen van installatie- en duurzaamheidsconcepten 
  • Je analyseert de financiële consequenties en adviseert over risico’s en kansen
  • Je denkt mee en draagt bij aan het bouwen van een database en het gebruik hiervan voor kostenkennissysteem, indexen, calculaties etc.
  • Met de technisch ontwikkelaar vorm je een duo waarbij het samenwerken en ondersteunen van onze landelijke Business Units en het ontwikkelen van duurzaamheidsconcepten tot jullie taken behoort
  • Je ontwikkelt je op het gebied van techniek en deelt deze kennis in jouw team.
Jouw werkomgeving

BAM Bouw & Techniek bestaat uit de onderdelen Gebouwservices, Projecten en Commercie. Bij BAM Bouw en Techniek - Gebouwservices ligt de focus op het beheren en onderhouden van hoogwaardig vastgoed, met expertise in zowel bouwkundig als installatietechnisch onderhoud. Onze prioriteit is het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden met professionele klanten die streven naar integraal onderhoud en het behoud van de technische levensduur van gebouwen. Onze professionele en gepassioneerde mensen, lerende organisatie en digitale technieken ondersteunen uniforme processen en duurzame onderhoudsstrategieën.  
Je rapporteert direct aan de Manager Planvorming en je bent een onderdeel van de afdeling Commercie & Business Development van BAM Bouw en Techniek Gebouwservices. Je gaat werken in een team in opbouw met ongeveer 8 collega’s (technisch ontwikkelaar en andere kostendeskundigen) waarin samenwerken, met elkaar pionieren en processen neerzetten centraal staan. Je standplaats is Bunnik.

We bieden jou

Bij BAM geloven we in het investeren in onze medewerkers en het creëren van een positieve en inclusieve werkcultuur. Bij BAM kun je hybride werken, waardoor je flexibel kunt werken en een goede balans kunt vinden tussen werk en privé. Daarnaast bieden we je:

  • Een salaris tussen de €3.980,- en €5.630,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Bouw en Infra cao zoals een budget voor duurzame inzetbaarheid (2,18%), inclusief 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 kortverzuimdagen per kalenderjaar;
  • Vergoeding van je reiskosten (100% OV of een kilometervergoeding), laptop en iPhone;
  • Een unieke kans om jezelf in de breedte te ontwikkelen, waarbij je via onze eigen ‘BAM Learning’ op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en kennis. Daarnaast zijn andere cursussen en trainingen altijd bespreekbaar;
  • Fijne extra’s zoals gemiddeld 40 procent korting op jouw sport(school)abonnement en korting op o.a. privéverzekeringen, HP producten en Microsoft Office.
Hier herken jij jezelf in

Je bent een enthousiaste en gedreven calculator die al ongeveer 8 jaar ervaring heeft in (grote) complexe projecten en je omarmt duurzaamheid in de volle breedte. Daarnaast neem je mee:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding; bij voorkeur een werktuigbouwkundige richting;
  • Kennis van w-installaties ten aanzien van verduurzamen;
  • Kennis van relevante nationale aanbesteding- en begrotingssystematiek;
  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van calculatiemethodieken en het opzetten van  kostenkengetallen;
  • Je bent in staat om duurzaamheidsconcepten te ontwikkelen vanuit financieel perspectief (Total Cost of Ownership, Businesscase etc.);
Het sollicitatieproces

Heeft deze uitdaging je interesse gewekt en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Ike Erades, senior corporate recruiter, via telefoon, sms of WhatsApp op +31(0)6 5016 6846, of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Solliciteren is eenvoudig via de sollicitatieknop op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in