+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bunnik.
Laad meer vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst Bunnik

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m
  • Laptop

Vacature in het kort

Deze kans bij een groeiende groothandel voor sanitair en watertechniek in Zuid-West Nederland is perfect voor wie graag in een hecht team werkt. Je leert alles over badkamers en sanitair, zelfs als je daar nog geen expert in bent. Je wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten, helpt met orders en maakt offertes. Je krijgt een laptop van de zaak en kunt deelnemen aan leuke activiteiten buiten het werk met je collega's. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Deze vacature bij een groeiende groothandel voor sanitair en watertechniek biedt een uitdagende kans in Zuid-West Nederland. Benut jouw commerciële en organisatorische vaardigheden binnen een hecht team. Als proactieve en leergierige kandidaat draag je bij aan ons succes in Bunnik.

Omschrijving

Geen zorgen als je nog geen expert bent in badkamers en sanitair, want daar maken wij jou een specialist in! In deze uitgebreide rol werk je zij aan zij met jouw collega's van de buitendienst en bedien je klanten in rayon Zuid-West. Als het vaste aanspreekpunt voor specifieke klanten, voer je dagelijks succesvolle telefonische gesprekken met vestigingen, handel je serviceverzoeken af, bewaak je ordertrajecten, stel je offertes op en zorg je voor orderverwerking. Daarnaast speur je voortdurend naar nieuwe kansen en ontwikkelingen bij klanten, die je vervolgens deelt met jouw collega's.

Door deze aanpak doe je niet alleen uitgebreide kennis op over onze producten, maar bouw je ook sterke relaties op met klanten en vestigingen. Samen met jouw binnendienstcollega's en de vestigingsdirecteur van Zuid-West Nederland werk je als een hecht team aan het behalen van commercieel succes.

Aanbod

Na een succesvolle sollicitatieprocedure kan je het volgende aanbod verwachten:
  • Een salaris tussen de €2.800 - €3.500 o.b.v. 40 uur
  • Een contract van 32 tot 40 uur
  • Target- en winstregeling
  • 25 vakantiedagen + 13 ATV dagen
  • Premievrij pensioen
  • 23 cent per kilometer
  • Laptop van de zaak
  • Gezellige en sportieve out of office activiteiten met collega's


Gevraagd

Als jij proactief, energiek en gezegend met een gezonde dosis humor bent, dan heb je al een streepje voor. Jouw natuurlijke drive om te blijven leren en jezelf uit te dagen in het verder professionaliseren van ons verkoopkantoor is precies wat we zoeken. Woon je ook nog in (de omgeving van) Bunnik, dan ben jij helemaal op je plek bij ons.

Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische of commerciële richting, sterke commerciële vaardigheden, uitstekende communicatieve vaardigheden en organisatorische kwaliteiten. Een doener die graag ideeën deelt met anderen, handigheid in diverse systemen en kennis van Office, en technische (sanitair) kennis is een pré.

Belangrijke eigenschappen die jou typeren zijn vindingrijkheid, een positieve (zelf-)kritische instelling, slagvaardigheid en gestructureerdheid.

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een vooraanstaande groothandel in sanitair en watertechniek, waar het centraal staat om klanten volledig te ontzorgen. Met een stevige basis van expertise en een geschiedenis die teruggaat tot eind 2012, streven ze ernaar om deskundig advies, uitstekende dienstverlening en ongeëvenaarde nazorg te bieden. De klant bundelt hun krachten om aan de behoeften van klanten te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen. De oorsprong van de klant ligt in de samenvoeging van twee gerenommeerde groothandels in sanitair en watertechniek. Deze fusie heeft geleid tot een synergie van expertise op het gebied van sanitairshowrooms, badkamerbeleving, op maat gemaakte zinkproducten en installatiematerialen. Bij de klant geloven ze in het waarmaken van beloftes en in het leveren van hoogwaardige producten en services waarop klanten kunnen vertrouwen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in