+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Capelle aan den IJssel.
Laad meer vacatures

Verpleegkundige Revalidatiezorg Capelle aan den IJssel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Zellingen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.848 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze functie werk je als Verpleegkundige in de Neuro-Revalidatiezorg. Je helpt mensen met verschillende ziektes om beter te worden. Samen met een team zorg je voor de clienten. Je doet meer dan alleen zorgen, je helpt ook bij de behandeling. Dit werk is elke dag anders en je leert veel. Je werkt samen met veel verschillende mensen. Dit is een kans om echt iets te betekenen voor anderen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek meer!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een baan als Verpleegkundige in de Neuro-Revalidatiezorg, waar je werkt met cliënten met verschillende ziektebeelden en nooit uitgeleerd raakt? Solliciteer dan vandaag nog naar deze uitdagende baan bij de afdeling Lentehof op de locatie Rijckehove van De Zellingen.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige bied je zorg en ben je een herkenbaar gezicht voor de cliënten van de revalidatieafdeling. Jij helpt hen om zo goed en veilig mogelijk te kunnen revalideren. Samen bekijk je welke zorg en revalidatie behoefte een cliënt heeft. Flexibiliteit en creativiteit komen hierbij goed van pas. Je werkt veel met de cliënten en hun naasten samen en bouwt daardoor een goede band met hen op. Daarnaast verricht je verpleegtechnische en voorbehouden handelingen passend bij je beroepsprofiel.

Jouw rol is meer dan alleen verzorgend, je bent een belangrijke medebehandelaar! Je signaleert, rapporteert, evalueert en neemt deel aan  multidisciplinaire overleggen. Je deelt deze informatie met cliënten en hun naasten maar ook met  andere behandelaren zoals artsen, fysio- en ergotherapeuten, logopedisten, psychologen en maatschappelijk werkers. Daarnaast werk je nauw samen met naasten en vrijwilligers. Hierdoor creëer je een betekenisvolle revalidatie voor de cliënten!

Werkomgeving
Je komt te werken op locatie Rijckehove in Capelle aan den IJssel, op de afdeling Lentehof, een dynamische afdeling waar neuro revalidatiezorg (GRZ) wordt geboden aan 31 clienten. Je werkt veel samen met de andere verpleegkundige op de afdeling, evenals met de  verzorgenden, helpende, leerlingen, voedingsassistenten, woonzorgmanager, familie en naasten en de vele behandelaren. Als verpleegkundige heb je een belangrijke rol om het revalidatieklimaat op de afdeling te verbeteren op een afdeling waar geen enkele dag hetzelfde is.



Gevraagd

Wat vragen we jou?
Je weet overzicht te houden over de cliënten van de afdeling en de zorg die zij nodig hebben. Je pakt werkzaamheden zelfstandig op maar bent ook een echte teamspeler.
Je hebt dan ook een flexibele instelling en proactieve werkhouding. De uitdrukking ‘vele handen maken licht werk' staat op jouw lijf geschreven.

Herken jij jezelf ook in de volgende punten? Dan maken wij graag kennis met jou!

  • Je hebt een MBO diploma verpleegkundige.
  • Je hebt voornamelijk affiniteit met neurorevalidatiezorg.
  • Je hebt geen 9 tot 17 mentaliteit.
  • Je houdt van afwisselende diensten (dag, avond, nacht)
Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

  • Een aanstelling voor de duur van 7 maanden en bij goed functioneren volgt een vast dienstverband. Omdat wij continuïteit van zorgverlening belangrijk vinden nemen wij voor deze vacature alleen medewerkers in loondienst aan
  • Heb jij je diploma al eerder behaald, en wil je terugkeren in de zorg als herintreder? Wij bieden jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden op te frissen zodat je weer met zelfvertrouwen aan de slag kan!
  • Salarisschaal 45 CAO VVT, maximaal € 3.848,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van relevante werkervaring.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren?
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Michiel Cummins, woonzorgmanager via
telefoon: 06-82391012. Ben je enthousiast en wil je met ons kennismaken? Solliciteren kan direct via de sollicitatiebutton.

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om je verder te informeren over de status van je sollicitatie. Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een voorwaarde bij indiensttreding.Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Wij kijken uit naar je sollicitatie.

Let op collega's, voor deze vacature is de via-via regeling van toepassing.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in